Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейський з Дніпра став першим у світових змаганнях IRONMAN

Поліцейський з Дніпра став першим у світових змаганнях IRONMAN

Український спортсмен, поліцейський Святослав Цветков проплив 1,9 км у Середземному морі, потім 90 км проїхав на велосипеді, після чого пробіг 21 км. І все це без відпочинку за 3 години 56 хвилин 23 секунди. Він показав найкращий результат серед 1700 спортсменів з різних країн світу. Змагання IRONMAN відбулися 28 жовтня у Туреччині.

Святослав Цветков - багаторазовий призер кубків Європи з тріатлону, чемпіон України з офіцерського триборства МВС та старший інспектор тренінгового центру ГУНП. Щодня він наставляє та мотивує поліцейських Дніпропетровщини займатися спортом та досягати своєї мети.

День Святослава починається з півторагодинних тренувань з бігу, плавання чи їзди на велосипеді. Після цього Святослав готовий приступити до робочого дня. Ще стільки ж часу присвячує вечірнім тренуванням. В обід, якщо випадає вільна хвилина, робить фізичні вправи. Саме завдяки такому напруженому графіку занять поліцейський Святослав Цветков чотири рази поспіль займав призові місця на кубках Європи з тріатлону.

На роботі у тренінговому центрі на нього чекають поліцейські з усієї області, які підвищують свою кваліфікацію та професійну майстерність. Тактика самозахисту, вогнева підготовка, вміння вправно тримати пістолет, швидко збирати та розбирати зброю, влучно потрапляти в ціль – лише мала частина того, що сам вміє та може навчити колег Святослав. Крім цього, він мотивує поліцейських на заняття спортом, вчить їх ставити цілі та досягати їх.

Захоплення спортом у юного курсанта Запорізького юридичного інституту виникло у 2000 році, коли він взяв участь у змаганнях з офіцерського триборства. Це захоплюючий вид поліцейсько-прикладного спорту, який поєднує стрільбу з бойової зброї, біг та плавання. Здобуваючи одну перемогу за другою, Святослав продовжує спортивну кар’єру на посаді інспектора спортклубу МВС у Дніпрі. Тут він представляє поліцію Дніпропетровської області на всеукраїнському рівні у змаганнях силових структур, займаючи призові місця в особистому та командному заліку. Паралельно з цим вирішує спробувати сили не тільки серед колег, а й поборотися з кращими спортсменами-тріатлоністами України та Європи.

Тріатлон – це олімпійський вид спорту, який включає в себе 1,5 км плавання у відкритій воді, 40 км їзди на велосипеді та 10 км бігу. Всі ці вправи мають бути виконані якнайшвидше, з мінімальним часом на відпочинок. У цьому виді спорту Святослав Цветков з 2009 по 2012 роки також входив до трійки кращих спортсменів Європи.

Бажаємо Святославу впевненості у власних силах, перемоги на змаганнях та успіхів у професійній діяльності. Адже попереду у нього – Чемпіонат світу IRONMAN 70.3 у Франції.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Ден  (09.11.18 11:56): Ну конечно он же на земле не работает, куча свободного времени. А в тренинговом центре как не приедешь на повышение квалификации так такой бред несут что смешно Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Димка  (09.11.18 08:58): Крутой чувак. А сколько ему лет? Відповісти | З цитатою
васе  (09.11.18 08:38): Не ищите математики в спорт достижениях,все верно написано.
Наш Слава - молодец, всегда читаю с интересом за эти соревнования,только интересно государство как-то проспонсировало спортсмена - удовольствие участвовать не из дешевых там. Кстати 2-4 место заняли наши соседи из россии, обогнав европейцев. Так-то. А средняя скорость на веле составила около 40км/ч)))
Відповісти | З цитатою
Ali  (09.11.18 08:21): Плавание 25.59, вело 2.11.21, бег 1.14.29. Відповісти | З цитатою
вася  (09.11.18 08:08): не реально: 21 км бег даже 1,5 часа по нормативу спецназа , 90км вело.даже 25 км/час 3,6часа и проплыть1,9 км не знаю не спец.итого 5,1 часа без средиземного моря???бред!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Алекс  (09.11.18 02:12): 3-56 мин. И 90 км. Совсем не совпадает!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дотошный  (08.11.18 23:16): Ух-ты, наш робокоп ) Поздравляем!! Відповісти | З цитатою
юррич  (08.11.18 21:16): вот реально горжусь !
молодец!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті