Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському встановлено нові тарифи на проїзд у громадському транспорті

У Кам’янському встановлено нові тарифи на проїзд у громадському транспорті

28 листопада на черговому засіданні виконком Кам’янської міської ради прийняв рішення про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Вже через тиждень, після оприлюднення рішення у засобах масової інформації, містяни платитимуть за проїзд за новими тарифами.

Згідно з рішенням виконкому, встановлено наступні тарифи:




Під час засідання члени виконкому порушили питання щодо низки недоліків у роботі громадського транспорту міста. Зокрема, недотримання графіка руху, брудні салони і неналежний технічний стан автобусів. Особливо багато нарікань викликають автобуси маршрутів №№ 3А, 12, 7, 8. Міський голова Андрій Білоусов доручив профільним фахівцям розібратися у ситуації та зобов’язати перевізників виконувати свої обов’язки належним чином.

За словами першого заступника міського голови Олександра Чернишова, встановлення нових тарифів пов’язано з підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, зростанням мінімальної заробітної плати та інших складових собівартості послуг. Він також зазначив, що перевізники вимагали підвищення до 9-10 гривень, однак міська влада не пішла їм на поступки, і ціна на проїзд підвищиться лише на 1 гривню на всіх маршрутах. Також було вирішено, що управління транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради протягом найближчого часу буде досліджувати пасажиропотік, моніторити маршрутну мережу і контролювати виконання договірних зобов'язань автотранспортними підприємствами.

Зазнали змін і тарифи на проїзд у трамваї. Так, перевезення пасажира за разовим квитком становитиме 3,50 грн. Вартість місячного проїзного квитка залишилась незмінною –120 грн.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Алексей  (13.12.18 21:09): В Днепре наверное цена на солярку и запчасти дороже ,чем в Каменском разов в десять!Им 7 мало, просят уже 12-13!Маршрутки в ужасном состоянии-не убираются никогда,за что платим такие деньги?И все мало,когда вы уже нажретесь уважаемые перевозчики??? Відповісти | З цитатою
Alexx2018  (28.11.18 13:39): Судя по ценам, в Каменском наступил развитой социализм))) Відповісти | З цитатою
Пэця Шакалат  (28.11.18 13:39): При нонешней минималке грех на мелочь размениваца.. Відповісти | З цитатою
нда  (28.11.18 13:38): 5,25/ 5,75 - кто это такое придумал, водителям головняк с мелочью. Відповісти | З цитатою
Боря  (28.11.18 13:00): А в Днепропетровске нужно сделать проезд 4 грн.
Элка доплатит.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті