Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському недбайлива мати заплатила 220 тисяч гривень аліментів

У Кам'янському недбайлива мати заплатила 220 тисяч гривень аліментів

Завдяки діям державної виконавчої служби діти, мати яких тривалий час не згадувала про свій материнський обов’язок, отримали більше 220 тис. грн.

На виконанні у Дніпровському відділі ДВС міста Кам’янське ГТУЮ у Дніпропетровській області перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів, за яким мати мала заборгованість зі сплати аліментів понад 147 тис грн., що утворилася внаслідок тривалого невиконання нею батьківських обов’язків щодо утримання своїх дітей.

Державним виконавцем були вжиті всі можливі заходи примусового виконання, передбачені Законом України «Про виконавче провадження». Однак, нерадива мати продовжувала ухилятися від сплати аліментів. І тільки завдяки дієвим нововведенням, вона не тільки ліквідувала суттєву заборгованість у повному обсязі, а й додатково заплатила штраф на суму більше 73 тис. грн, який було перераховано її дітям. Тож, завдяки діям державної виконавчої служби діти, мати яких тривалий час не згадувала про свій материнський обов’язок, отримали більше 220 тис. грн.

Отже, одним із заходів впливу на злісних неплатників аліментів, запроваджених другим пакетом Законів #ЧужихДітейНеБуває, є накладення на них штрафу у відсотковому відношенні до суми заборгованості, що почали діяти з 28 серпня 2018 р. Державні виконавці Дніпропетровщини активно працюють у цьому напрямку, про що свідчить фактичне виконання постанов про накладення на боржника штрафу за несплату аліментів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (29.11.18 10:22): ага...откуда у нее столько денег сразу нашлось.нерадивая ж. видимо отжали имущество. Відповісти | З цитатою
Горожанка  (28.11.18 16:47): Когда же, когда у нас начнут перечитывать статьи перед публикацией? Ошибка на ошибке и ошибкой погоняет! Відповісти | З цитатою
Шпульман  (28.11.18 15:29): И чем же, интересно мне, на неё надавили? Відповісти | З цитатою
житель  (28.11.18 14:31): Осталось выяснить, откуда у нерадивой матери такие деньги? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті