Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Переможці Премії 2018 отримали свої винагороди та публічне визнання

Переможці Премії 2018 отримали свої винагороди та публічне визнання

Їх 46 чоловік - активні, молоді та талановиті мешканці нашого краю зібралися в одному місці. Вони щоденно своєю працею та небайдужістю змінюють нашу область та країну на краще!

Сьогодні пройшла урочиста царемонія нагородження преміантів. Голова обласної ради Гліб Пригунов нагородив переможців сертифікатами та поспілкувався із молоддю. Його ініціатива проведення конкурсу «Премія обласної ради» втілюється вже другий рік поспіль.

Головна мета - підтримати спеціалістів, попередити та припинити «відтік мізків» за кордон і заохотити мешканців області до нових звершень.

Всього конкурс поділений на 11 номінацій, серед яких обирають кращих медиків, волонтерів, вчителів та науковців, митців, спортсменів та інших представників різних сфер.

Зокрема, серед переможців цієї Премії, Дар’я Слуцьковська, відома активістка, блогерка, журналістка, волонтерка, яка щодня веде боротьбу з корупцією, допомагає армії та працює задля кращого майбутнього країни. Засновниця партії «Правий сектор», «Національний корпус» в області.

Ольга Волинська – авторка ідеї та сценарію фільму «Полонені», який став частиною адвокаційної компанії на захист українських заручників та був презентований у Музеї АТО.

Дмитро Прооженцев - 23-річний хлопець, який збудував свою прибуткову молочну ферму співпрацюючи з канадцями, розвиває молочний бізнес в Україні.

Анна Рижикова – спортсменка-легкоатлетка, неодноразовий призер всеукраїнських та міжнародних змагань.

В’ячеслав Незамай – людина, яка працює заради життя та здоров’я усіх жінок.

Цей список можна продовжувати довго, втім висновок один - все більше цікавих, перспективних особистостей отримують визнання і підтримку! Матеріальне заохочення для кожного переможця - 15 000 грн. (Без урахування податків).

Як стверджує голова обласної ради Гліб Пригунов, такий Конкурс щороку доводить, що в нашій області живуть видатні люди, які роблять свою справу професійно, збагачують та розвивають наш край і країну в цілому:

«Не перестаю дивуватись талантам, наполегливості та вашій ініціативності! Дуже приємно нагороджувати, спілкуватись та бачити ваші здобутки. Сподіваюсь що наша невелика допомога надихне вас працювати надалі. Наступного року конкурс обов`язково відбудеться».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Инженер  (14.12.18 12:58): Дмитрий Проженцев, Анна Рыжикова, Вячеслав Незамай - подходят для премирования.
А вот Волынская и Слуцковская чем особенным отличились? То чем Волынская занимается больше на статью тянет. Слуцковская ничего особенного не сделала. За что тогда им по 15 тысяч (минус налоги)?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті