Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали зловмисника з допомогою службового собаки Сєвєра

На Дніпропетровщині поліцейські затримали зловмисника з допомогою службового собаки Сєвєра

Подія сталася 2 січня близько 22:00 на центральній вулиці міста Новомосковська. Після словесного конфлікту з невідомими чоловіками, 19-річний житель одного з сіл Новомосковського району отримав тілесні ушкодження та три ножові поранення у спину.

Хлопця спочатку пограбували, а коли він спробував наздогнати кривдника та повернути своє майно, завдали 3 ножові поранення у спину.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили всіх учасників конфлікту та їх ролі у нападі на перехожого. Для пошуку злочинця було залучено кінолога зі службовим псом Сєвєром. Завдяки своїм пошуковим навичкам собака взяв слід від місця злочину та вказав напрямок пошуків нападників.

В результаті, вже 3 січня близько 1-ї ночі підозрюваного у пограбуванні та завданні тяжких тілесних ушкоджень затримали. Ним виявився 31-річний раніше судимий мешканець міста Новомосковська. Під час затримання у нього вилучили барсетку, яка належала постраждалому.

За даним фактом слідчим відділом новомосковської поліції відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 КК України та ч. 2 ст. 186 КК України. Розпочато досудове розслідування даної події. Постраждалому чоловіку надано медичну допомогу.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Марианна  (03.01.19 18:06): а разве это законно: натравливать животных на людей? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Мухтар  (03.01.19 17:03): 19 лет ещё, не застал 90-е. носит документы и ключи в барсетке. Відповісти | З цитатою
Марина  (03.01.19 16:10): Благодарность кинологу за воспитание такого пса!
Здоровья обоим и успехов в работе.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті