Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Реконструюємо півстолітній дитячий садок у Дніпрі

|«« «« »» »»|

У Дніпрі реконструюють дитячий садок №210. Підрядники вже замінили внутрішні комунікації, вікна, двері та покрівлю. На фініші - оздоблювальні роботи усередині. Наразі фарбують стіни та укладають кахлі у дитячих кімнатах на двох поверхах.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Діти Дніпропетровщини мають зростати та виховуватись у комфортних умовах. Виконуючи це завдання, у селах та містах Дніпропетровської області реконструюємо та будуємо «з нуля» дитячі садочки. Осучаснюємо дошкільний заклад і в обласному центрі», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Дитсадок №210 розташований у густонаселеному районі Дніпра - на проспекті Гагаріна. Його збудували ще у 1960-х роках. З того часу будівля встигла суттєво «зноситися». Однак за більш ніж півстолітню історію дитсадок не бачив жодного капітального ремонту.

Наразі реконструкція - у розпалі. Від старої будівлі підрядники залишили тільки стіни. Тепер у дитячому садочку нова електромережа, система опалення, водопостачання та пожежної безпеки. Тут замінили покрівлю, вікна та двері. Завершується ремонт у спальнях та ігрових. Кімнати вже з «теплою» підлогою та підвісними стелями.

У подальшому підрядники утеплять фасад та впорядкують територію навколо садка. Замінять огорожу та облаштують ігровий майданчик.

«Ми впевнені, що після ремонту у садочку буде дуже тепло, гарно та сучасно. Тут буде комфортно і дітям, і батькам, і вихователям», - сказала завідувач дитсадка Анна Маркевич.

Садочок розрахований на 115 дітей. Після ремонту у ньому будуть займатися 5 груп дошкільного віку та одна - раннього віку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Людмила  (16.01.20 15:12): Вы пишите, что в дальнейшем утеплят и облагородят территорию? Вы там хоть были? Здание уже покрашенное давно и на территории уже как по мне почти все готово. Так же вы представляете фото где там все зеленное. Там зелени не так много. Все в плитку уложили. Відповісти | З цитатою
Евгения  (21.02.19 14:40): Кто-то знает, когда открытие этого садика? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті