Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На новозведеному Дніпропетровською ОДА стадіоні в Петриківці провели перший футбольний матч

|«« «« »» »»|

На стадіоні Петриківської опорної школи, який звела Дніпропетровська ОДА, – перший футбольний матч. Збірна облдержадміністрації грала з учнівською командою. Хоч зустріч і товариська, протистояння на полі було серйозне. Перемогти прагнув кожен.

«Започаткували добру традицію: збудували стадіон – випробували його грою. Уже ганяли м’яча в Солоному, Юр’ївці та Кам’янському. Сьогодні приїхали в Петриківку. Тепер не тільки учні опорної школи, а й взагалі всі мешканці селища мають сучасне місце для занять спортом. На такому футбольному полі грають провідні команди світу. Діти селища отримали всі умови, щоб у майбутньому ввійти до національної збірної», – зазначив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик.
На новенькому полі в Петриківці – перший футбольний матч. Змагаються – команда учнів Петриківської опорної школи та збірна ОДА.
«Такі матчі підвищують авторитет спорту. До того ж, важливо особисто перевірити, у яких умовах виховуватимуться майбутні спортсмени. Ми на власні очі бачимо, що діти отримали фантастичне поле. Із нетерпінням чекатимемо новин про їхні перемоги», – говорить гравець збірної ОДА, депутат Дніпропетровської обласної ради Геннадій Войтов.
Гострі контратаки та передачі – господарі поля намагаються взяти реванш. «Відчувши» новеньке поле, школярі починають грати набагато впевненіше.

За ними – право на штрафний удар. Із дев’яти метрів команда Петриківської школи забиває перший гол у ворота суперників.

Перший тайм – із рахунком 2:1.

«Дуже гарна гра, неймовірні емоції. Видно, що команда облдержадміністрації готувалася до зустрічі, тренувалася», – ділиться центральний захисник команди Петриківської школи Денис Козин.
Як не намагаються гравці Петриківської школи зрівняти рахунок, команда ОДА тримає лідерство.

Матч завершується з рахунком 3:1. Перемога – за збірною ОДА.

«Змагатися зі збірною ОДА було дуже важко. У них – неймовірно сильні гравці. Будемо тренуватися, щоб у майбутньому обіграти їх. Ми не засмучуємося через програш. Поразка – це стимул грати ще краще та йти до своєї мети», – вважає півзахисник команди школярів Дмитро Козин.
«Чудова гра! Незважаючи на поразку, і гравці, і вболівальники отримали шалені емоції», – каже тренер команди Петриківської школи Ірина Франчук.
Після гри – подарунки юним футболістам.

Наступний товариський матч – у Синельниковому.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті