Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі начальника одного з відділів райдержадміністрації судитимуть за хабар

У Дніпрі начальника одного з відділів райдержадміністрації судитимуть за хабар

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації за отримання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

Так, за неправомірну вигоду у розмірі 18000 гривень державний службовець, який був відповідальним за організацію харчування дітей у навчальних закладах за рахунок бюджетних коштів, обіцяв укласти з фізичною особою-підприємцем договір про надання послуг з організації харчування для однієї з сільських шкіл області.

Під час одержання вказаних грошових коштів зловмисника було викрито правоохоронними органами.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бывалый  (18.04.19 13:37): Из за таких уро...ов потом завышеная цена на питание ребенку.Из шкуры вон лезиш а двоим по 25грн каждый день надо дать(и это половина,остальное бьюджет).Получается что ребенок обедает за 50грн горстку еды.Своровал и у государства и у родителей . Посадить на пожизненно и проконтролировать других поставщиков продуктов которые уже отстегнули бабла и богатеют . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті