Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
20:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ще один спортивний об’єкт реконструювали у Дніпрі

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині реконструювали ще один стадіон. Цього разу – в обласному центрі. Нову базу для занять спортом отримали вихованці школи вищої спортивної майстерності. Там повністю оновили футбольне поле – замінили покриття, сітки та трибуни.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Молодь Дніпропетровщини має займатися спортом в найкращих умовах. В області модернізуємо спортивну базу – реконструюємо стадіони та басейни, зводимо «з нуля» спорткомплекси та майданчики. Черговий стадіон оновили у Дніпрі – в школі вищої спортивної майстерності. Тепер олімпійських чемпіонів готуватимемо в якісних, новітніх умовах», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Кандидати у майстри спорту, спортсмени міжнародного класу, олімпійські чемпіони. У Дніпропетровській обласній школі вищої спортивної майстерності готують найкращих спортсменів області. У цьому заклад – один із найуспішніших в Україні. Нині у школі – понад 300 вихованців. 132 спортсмени презентують свої досягнення у складі національних збірних команд.

«Нашому старому полю було вже більше десяти років. Але час іде, воно «зносилося» і потребувало ремонту. Тепер у нас сучасне покриття, і новий спортивний сезон ми розпочали із новим полем. Вже провели на ньому перші тренування», - сказав тренер з дзюдо школи вищої спортивної майстерності Віталій Харламов.

Вихованці школи тренуються у 18 олімпійських видах спорту. Для розвитку спритності, координації та швидкості майбутніх чемпіонів до тренувального процесу обов'язково входять ігрові види спорту.

«Окрім футболу, у нас регулярно проходять тренування без м'яча на полі. Але старе вже було майже непридатне для занять. Усюди були ями, у сітках – дірки. Тепер поле повністю оновили, грати на ньому одне задоволення», - сказав дзюдоїст, майстер спорту міжнародного класу Геворг Хачатрян.

У 2018 році Дніпропетровська ОДА розпочала реконструкцію міні-стадіону школи. Сучасне штучне покриття закупили за рахунок держбюджету, обласним коштом повністю модернізували футбольне поле та замінили трибуни.

«Знаю, що зараз в області реконструюють багато стадіонів, тепер і наша спортивна школа має поле з новим покриттям. Наші спортсмени із великим ентузіазмом та радістю зустріли відкриття стадіону», - сказала директор Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності Діна Міфтахутдінова.

Нині на Дніпропетровщині реконструюють близько 30 спортивних об'єктів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Супер  (23.04.19 08:38): Отлично конечно, но сделали бы хоть одну нормальную скейт-площадку, которых в том же Кривом Рогу - 5 и в Киеве под десяток (на каждом ж/м).
А молодежи на скейтах и bmx памятники убивать?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті