Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студентам Дніпропетровщини розкажуть про переваги державної служби

Студентам Дніпропетровщини розкажуть про переваги державної служби

Що таке державна служба? Яка освіта потрібна, аби туди потрапити? Як знайти цікаву вакансію? Переваги державної служби обговорюватимуть під час зустрічі зі студентами. Вона відбудеться 16 травня в університеті митної справи та фінансів. Долучитися запрошують зацікавлену молодь регіону.

На зустріч завітають фахівці митниці, фіскальної служби, місцевого самоврядування. Вони поділяться із молоддю власним досвідом та розкажуть, як можна зробити успішну кар’єру держслужбовця. А ще повідають, як можна спробувати себе на обраній посаді, аби зрозуміти, підходить чи ні така робота.

Зустріч відбудеться 16 травня за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського 2/4.

Початок о 12.00.

Подробиці – за телефоном (056) 742 89 98.

Організатор зустрічі – Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Влад  (15.05.19 08:11): При официальной зарплате ниже 300 долларов за начальную должность на госслужбу в 80% случаев идут либо те, кто изначально рассчитывает воровать или помогать бизнесам своих близких, либо просто глупые люди. Поэтому плохое отношение госслужащие заслужили. Не идите туда, молодые люди.

З.Ы. Да, иногда туда идут дети состоятельных родителей, для которых деньги не главное, но это - просто редчайшее исключение из правил.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті