Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В ОДА відбулося перше засідання Координаційної ради представників влади та громадськості

|«« «« »» »»|

Ефективний діалог між владою та громадськістю. У Дніпропетровській ОДА відбулося перше засідання Координаційної ради сприяння розвитку громадянського суспільства. Говорили про соціальний захист населення.

«Координаційна рада – це платформа для спілкування представників органів влади та громадських організацій. Обмін думками та пропозиціями важливий для ефективної взаємодії між ними. Чути одне одного – значить створювати в області сприятливі умови для розвитку громадянського суспільства», – сказала заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.
На першому засіданні Координаційної ради – кілька тем. Спочатку говорили про соціальний захист населення.
«Ми постійно співпрацюємо з громадськими організаціями. Наприклад, проводили серед них конкурс проектів. Вони подавали ідеї щодо допомоги ветеранам бойових дій, людям із інвалідністю, репресованим», – розповіла директор департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олена Кришень.
Дванадцять проектів, додала Олена Кришень, ОДА підтримує фінансово.
«Разом із ОДА ми вже реалізуємо чи плануємо втілити в життя шість проектів. Усі вони – патріотичні. Наприклад, фотопроект «Заради них», і друк альманаху про підрозділи, які дислокуються у нашому регіоні, і створення онлайн-порталу для спілкування АТОвців», – розказав голова правління громадської спілки «Дніпропетровська обласна асоціація об’єднань учасників АТО» Іван Начовний.
Також говорили про органи самоорганізації населення в об’єднаних громадах регіону.
«Співпраця між владою та громадськими організаціями ефективна, коли вона двостороння. Вони звертаються до нас за допомогою – ми її надаємо. Водночас коли самі маємо ідеї, громадські організації підхоплюють їх», – висловилася начальник управління з питань учасників АТО облдержадміністрації Наталія Шуліка.
Координаційна рада й надалі збиратиметься у Дніпропетровській ОДА.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті