Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині капітально відремонтували 15 км автошляху Вільне-Гвардійське

|«« «« »» »»|

Два шари асфальту, яскрава розмітка, сучасні світловідбивачі. 15 км дороги Вільне-Гвардійське вже з новим покриттям.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«У 2018 році тисячі кілометрів доріг між містами та селами перейшли на баланс облдержадміністрації. Ми відразу взялися за їхнє оновлення. Капітально ремонтували автошляхи в Солонянському, Петриківському, Широківському, Софіївському та Новомосковському районах», – сповістив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.
Автошлях Вільне-Гвардійське з’єднує чотири населені пункти Новомосковського району. Донедавна дорога між ними лякала водіїв. Нині більша її частина – із новим покриттям. На 15-ти кілометровій ділянці від села Орлівщина – подвійний шар якісного асфальту.
«Можу сказати, що раніше тут взагалі дороги не було – яма на ямі. Зараз – усе гарно та привабливо, усюди асфальт. Їхати ним – одне задоволення», – розповів місцевий водій Євгеній Качур.
На дорозі – розмітка зі спеціальними світловідбивними вставками. Вночі вони «сяють» від світла фар й покращують видимість. Усе – для безпеки руху.
«Добре, що зробили хорошу дорогу. Нею приємно їздити. Помітив, що побільшала кількість машин на шляху», – сказав мешканець Орлівщини Ігор Літвищенко.
Переваги нового покриття встигли оцінити не лише водії автівок. Із Новомосковська до Орлівщини приїхав ветеран велоспорту Віктор Шевельов.
«Товариші, які вже їздили цим шляхом, порекомендували тут покататися. Сказали, мовляв зробили нову хорошу дорогу. Ось вирішив сам перевірити. Дійсно, вона має дуже гарний вигляд», – поділився враженнями Віктор.
За чотири роки Дніпропетровська ОДА оновила понад 500 доріг у регіоні. Це – комунальні автошляхи у містах та селах області.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (25.06.19 13:48): От Вольного до Гвардейского как была разбита дорога так и осталась. А говорят сделали Відповісти | З цитатою
Андрей  (25.06.19 13:47): От Вольного до Гвардейского как была разбита дорога так и осталась. А говорят сделали Відповісти | З цитатою
Евгений  (25.06.19 10:15): Мне нравится название дороги Вольное - Гвардейский. Посмотрите на карту где находятся эти населённые пункты. А потом где находится орловщина. Ничего странного не находите
Пы. Сы. Между Вольным и Гвардейским 2км от знака до знака, зато 15км сделали, и внезапно деньги закончились - все в лучших традициях
Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (25.06.19 08:21): Только вот никто не упоминает, что по всем документам, дорогу должны были сделать до перекрестка в селе Вольное, а сделали Орловщину, Черкасское И половину дороги до Гвардейского. Вышло как всегда, сказали денег не хватило, хотя должно было всего хватить, удивительно -правда? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Андрей  (24.06.19 12:34): Когда же начнут ремонтировать трассу на Павлоград, Запорожье?! выезжая за приделы Днепропетровской области как будто в другую страну попадаешь, ровный асфальт без ям! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті