Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі житлову субсидію отримують майже 30,5 тис. домогосподарств

У Дніпрі житлову субсидію отримують майже 30,5 тис. домогосподарств

У Дніпрі на неопалювальний період субсидію на житлово-комунальні послуги отримують майже 30,5 тис. домогосподарств, із яких близько 2 тис. державну допомогу було призначено вперше, решті – автоматично перепризначено після закінчення опалювального сезону.

Про це під час прямої телефонної лінії 3 липня повідомила завідувачка сектором по роботі зі зверненнями громадян управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Віра Міщенко.

За її словами, нині ажіотажу щодо призначення житлової субсидії не спостерігається. В середньому за тиждень звертаються до 300 осіб.

«Автоматично субсидія не подовжується, а заново призначається на неопалювальний сезон у грошовій формі внутрішньо переміщеним особам, орендарям житлових приміщень або будинків. Якщо в складі сім’ї є особи працездатного віку, в яких відсутні доходи, або вони менше мінімальної заробітної плати; у складі родини відбулися зміни, а також тим, хто користується скрапленим газом, твердим чи рідким пічним побутовим паливом. Для цього подається заява за встановленою формою та декларація про доходи та витрати осіб, які звернулися за її призначенням. Якщо сума призначеної житлової субсидії перевищує 5 тис. грн. на місяць, вона виплачується в грошовій безготівковій формі», – розповіла представниця управлінні соціального захисту.
Якщо одержувач субсидії, якому вона надається в грошовій готівковій формі, бажає отримувати її у безготівковому вигляді, він подає відповідну заяву до управління соцзахисту та обов’язково вказує мобільний телефон.

У разі смерті отримувача субсидії невиплачену державну допомогу в готівковій формі в наступному періоді отримає один із членів домогосподарства, до складу яких належав померлий. В усіх інших випадках право успадкування третіми особами нарахованої субсидії не передбачено.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Т.Ник  (08.07.19 10:48): Субсидия на отапливаемый период была назначена по апрель включительно в сумме 1680 грн. А фактически прислали 220 грн. Это называется типа "государственная программа". Відповісти | З цитатою
Таки нет  (08.07.19 10:19): Как громко сказано 30,5.. при количестве проживающих в городе + см. Свежую статистику про 25%населения - нищие. Так что, даже если учесть проживающих 2,5 человека на 1 домохозяйство.. получается 7,7% при численности в городе, к примеру, 990 тыс. То есть 7,7%получили против 25% .
Лучше пусть покажут сколько отказов. А так, очередной дутый пиар.
Відповісти | З цитатою
Cahbe  (04.07.19 07:08): 30 тыс семей официально нищие... А сколько ещё алигархов которые продали последний гараж или дачу и не смогли получить субсидию всвязи с этим? Відповісти | З цитатою
Днепропетровск  (03.07.19 17:59): не субсидию, а милостыню, правильно пишите Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті