Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сезон охоти за чотири дні – в облраді застерегли мисливців від порушень законодавства

Сезон охоти за чотири дні – в облраді застерегли мисливців від порушень законодавства

Вже цими вихідними, 3 серпня, відкривається сезон полювання 2019. З цього приводу у Дніпропетровській обласній раді пройшла зустріч із головами районних УТМР та представниками національної поліції.

Учасників зустрічі закликали дотримуватись законів та правил поведінки під час полювання.
«Полювання повинно бути безпечним та законним. Саме для цього ми тут щороку збираємося. Головна мета – попередити факти браконьєрства, інформувати про затверджені межі, де можна полювати, а де заборонено. Нашим завданням є збереження біологічного різноманіття регіону», - зазначив начальник управління облради з питань використання природних ресурсів Антон Кумановський.
Окрім того, рік тому обласна рада оприлюднила рішення, де були зібрані карти природо – охоронних територій. За законом полювати на територіях природно-заповідного фонду суворо заборонено! Аби упередити порушення меж екотериторій мисливцями, із цим рішенням детально ознайомили мисливські організації Дніпропетровщини.
«Необхідно контролювати дотримання встановлених правил і обмежень задля формування та відновлення довкілля. До контролюючих органів та Спілки мисливців та рибалок офіційно довели затверджені межі природо-заповідних територій. Їм роздали спеціальні карти екомережі області та наголосили, що із цими даними має бути ознайомлений кожен мисливець Дніпропетровщини», - наголосив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ден  (31.07.19 14:23): Девочка бабушке своей будешь рассказывать, что благородно , а что нет и кого убивать! От куда берутся такие курицы! Відповісти | З цитатою
Настенька Морозова.  (31.07.19 05:38): Орден Д виступає за заборону охоти в Україні на 100 років. Хто хоче постріляти є два варіанти : по курам своїм і більш благородний- по ворогам України на передовій! Откриваємо теж сезон охоти на "охотників", тобіш "мисливців". Відповісти | З цитатою
про  (30.07.19 12:45): заповедники понатыкали где кто как захотел!местные экологихи-горлопанки! что бы свои права и бабки качать Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Коса та Я  (29.07.19 22:54): В заповедных зонах проживает немало животных, существование которых обременительно для населения Украины.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті