Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі запланованого перекриття Нового мосту для пішоходів не відбулося

У Дніпрі запланованого перекриття Нового мосту для пішоходів не відбулося

Сьогодні, 2-го серпня, з низки причин не відбулося запланованого повного перекриття Нового мосту для пішоходів і велосипедистів.

Сьогодні у Дніпрі міська влада планувала повністю заборонити рух по Новому мосту до 5-го серпня, але запланованого перекриття не відбулося. Згідно із попередньою інформацією, заборона руху мала розповсюджуватися навіть на пішоходів та велосипедистів. Перекриття мало бути пов’язане з тим, що на переправі планували проводити роботи з використанням небезпечних для життя та здоров’я людини речовин.

Працівники, які ремонтують міст, пояснили, що повне перекриття дійсно планувалося, проте сьогодні вони працюють за звичайним графіком, а місцевим мешканцям йти мостом ніхто не забороняє. Коли ж насправді повністю перекриють Новий міст — буде відомо згодом.

Уранці багато містян йшли мостом пішки: хтось поспішав на роботу, дехто зупинявся, щоб запитати про те, чи заборонятимуть рух на переправі. Деякі мешканці зізналися, очікували на те, що хтось стоятиме та перешкоджатиме проходу. Однак, їх це не дуже лякало, мовляв, «на роботу все одно треба». У той самий час інші громадяни вирішили скористатися послугою безкоштовного річкового транспорту. Черга охочих дістатися з лівого берега Дніпра на правий була значно меншою, ніш у перший день роботи «річкових трамваїв».







Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


222  (02.08.19 17:17): «На переправе планировали проводить работы с использованием опасных для жизни и здоровья человека веществ.

Работники, которые ремонтируют мост, объяснили, что полное перекрытие действительно планировалось, однако сегодня они работают по обычному графику, а местным жителям идти по мосту никто не запрещает. Когда же на самом деле полностью перекроют Новый мост - будет известно позже.»

Вещества не завезли?
Відповісти | З цитатою
otava  (02.08.19 16:46): Вот прочла, и подумалось - а хорошо живем, власть о нас забоится, бесплатных трамвайчиков понапускала. И что же это я каждое утро на пр. Воронцова матерюсь, наверное, недостаток воспитания Відповісти | З цитатою
Боря  (02.08.19 14:41): Ай-яй-яй. Что же делать? Все пропало.
И снова ЛОЖЬ. Вродеи мелочь, но ложь. Пришлось искать другую дорогу, тратить время, деньги...
Но кому это интересно? Они ЖЫ власть.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Десантщик  (02.08.19 14:06): Это чтобы нам с пацанами не мешали на правый берег добираться! Відповісти | З цитатою
13  (02.08.19 13:00): Этим подтверждается то, что при ремонте моста нет никакой технологической карты, графика выполнения работ. Технический контроль тоже отсутствует. Работают, как шаромыжники Відповісти | З цитатою
Таня  (02.08.19 12:52): Опаздывают! Значит вероятность , что Филатов уйдёт 15сентября возрастает.
Лучше раньше, т.к. Филатов не справляется со своими обязанностями.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мойша.  (02.08.19 12:49): А на Илью грех работать. Відповісти | З цитатою
Житель города.  (02.08.19 12:47): А почему не было сообщения, что не будут закрывать мост. Это что вам цацки пецки. Хочу перекрываю, хочу не перекрываю. Понаберали козлов в свой огород. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті