Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янському п'яний водій підробляв таксистом

 Кам'янському п'яний водій підробляв таксистом

6 серпня, близько 17:00 поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кам’янського звернули увагу на автомобіль марки «RENAULT LAGUNA». Водій наполегливо намагався зрушити з місця, а коли автомобіль поїхав то позаду себе залишив чорний клубок диму.

На зазначеному автомобілі були встановлені «шашечки таксі» та в салоні, крім водія знаходились пасажири. Тому поліцейські зупинили даний транспортний засіб, з метою надання водієві допомоги. Коли чоловік вийшов із автівки то поліцейські відразу помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Запах алкоголю став приводом для проведення освідчення на стан алкогольного сп’яніння алкотестером «Драгер». В результаті 1,09 промілле. На час зупинки, водій даного транспортного засобу, надавав послуги з перевезення пасажирів в режимі «ТАКСІ».

На водія був складений адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), посвідчення водія вилучено до рішення суду.


Gorod.dp.ua на Facebook.


перфект Стрейнджер DP  (08.08.19 16:55): а мне вот интересно как водитель данного транспортного средства мог "оказывать услуги по перевозке пассажиров в режиме «ТАКСИ»" "во время остановки"... ???. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Галя  (08.08.19 14:42): и что из того, что он был выпивши? И на каком таком основании полициянты его остановили: он что, совершил ДТП или пил на их глазах? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті