Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульна поліція переведена на посилений варіант несення служби

У Дніпрі патрульна поліція переведена на посилений варіант несення служби

На День Незалежності України у Дніпрі патрульна поліція буде переведена на посилений варіант несення служби.

Про запобіжні заходи під час святкування Дня незалежності України у прес-центрі Відкритого розповів старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, старший лейтенант поліції Павло Карманов.
«Це означає, що буде більше патрульних на вулицях, всі екіпажі будуть наближені до місць проведення масових закладів, також буде група тактичного оперативного реагування чергувати та у разі необхідності виїжджати на якісь надзвичайні події. Співробітники всіх підрозділів будуть залучені до охорони громадського порядку», — прокоментував Павло Карманов.
Також лейтенант поліції застеріг всіх автомобілістів, які планують виїжджати, щоб вони були уважні за кермом, не порушували правила дорожнього руху та не вживали алкогольних напоїв.
«Якщо будуть виявлені підозрілі предмети, пакети або інші знахідки, не намагайтеся перевірити, що знаходиться всередині, викликайте поліцію або ДСНС. Також, якщо ви побачите підозрілих осіб з наміром вчинити правопорушення або злочин, повідомляйте на лінію «102», всі випадки будуть перевірятися кваліфікованими спеціалістами. Якщо ви побачите підозрілих осіб, які вчинюють правопорушення, теж повідомляйте на спецлінію «102». Всі випадки будуть поліцією перевірятись», — звернувся до жителів міста інспектор прес-служби управління патрульної поліції.
Підсумовуючи, Павло Карманов зазначив, що у будь-якій ситуації — якщо сталась крадіжка чи трапився якийсь конфлікт — якомога швидше треба звертатися до поліції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Копяна  (23.08.19 21:50): мне кажется, что не мешало бы всем нашим как-то выделять себя. Можно, например, повязывать нарукавные повязки с цветами нашего флага... или, например, пусть правительство раздаст всем нам нагрудные жетоны с нашей символикой. Тогда любой москальский диверсант будет сразу выделяться в толпе наших, т.к. у него не будет того, что будет у нас. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті