Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль продовжує виявляти браконьєрів

Водний патруль продовжує виявляти браконьєрів

Святкові дні не зупиняють правопорушників від скоєння злочинів та протиправних діянь. Чимало роботи на святкові дня було і у водного патруля.

Так, 24 серпня вночі, в акваторії річки Дніпро правоохоронці помітили гумовий човен на якому плили два чоловіки. Поліцейські вирішили перевірити плавзасіб та, як виявилось, не дарма.

Всередині знайшли 4 мішки зі свіжовиловленою рибою. А поруч заборонене знаряддя лову – жилкові сітки, в яких також була риба.

На місце прибув інспектор рибоохоронного патруля, який склав протоколи на громадян за ст. 85 ч.4 (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу). Для подальшої кваліфікації чоловіків передали слідчо-оперативній групі Верхньодніпровського району.

Цього ж дня, о 15:00 в лісосмузі поблизу селища Євецько-Миколаївка, Новомосковського району патрульні побачили трьох чоловік, які спилювали дерева, грузили їх у мікроавтобус та вивозили. Будь-яких дозвільних документів на даний вид діяльності громадяни показати не змогли.

Осіб попередили про кримінальну відповідальність за такі дії – ст. 246 ККУ (Незаконна порубка лісу) та викликали на місце слідчо-оперативну групу Новомосковського відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Stas  (27.08.19 22:28): А открыть олх и посмотреть продажу дров ! У всех прямо лицензия есть ! Посадки с акацией выпиляли все ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
перфект Стрейнджер DP  (27.08.19 19:56): водяной патрол и вырубкой занялся..- на амфибиях..??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті