Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
17:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Битва хорів» і Всеукраїнський фестиваль духових оркестрів: дніпряни святкують День міста

|«« «« »» »»|

У Дніпрі, на площі Героїв Майдану, на шанування Дня міста проходить Всеукраїнський фестиваль духових оркестрів «Dnipro Spirit of orchestras». Він розпочався масштабним дефіле військових оркестрів. Серед спеціальних гостей – колективи з Києва та Чернігова.

«Щороку ми запрошуємо нових гостей – щонайкращих. Цього разу ними стали оркестр Державної служби зв'язку з Чернігова, поліцейський джаз-бенд з Хмельниччини, дівчата-барабанщиці з Національної академії внутрішніх справ Києва, славні наші колективи. Маємо надію, що це сподобається дніпрянам», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Сьогодні до Дніпра на «Dnipro Spirit of orchestras», аби бути за диригента, з Києва завітав також народний артист України, генерал-майор Володимир Деркач.

«Мені дуже приємно приїхати сьогодні до Дніпра. Я бачу, що тут дуже багато дітей, і це неперевершено, бо вони бачать, як розвивається культура. Сьогодні ми разом з професійними оркестрами долучилися до цього заходу. Ми підготували професійні програми, у нас буде час показати дніпровському глядачу багато цікавого. Я вітаю Дніпро з днем народження і бажаю процвітання!» – каже Володимир Деркач.

Також тут, на площі Героїв Майдану, відбулась «Битва хорів». У «батлі» зійшлися 18 колективів з Дніпра.

«Сьогодні таке свято! Усі у доброму гуморі. Ми заспіваємо дуже відому пісню, сподіваємося, що усі нам підспівуватимуть», – розповідає Анастасія, вихованка дитячої музичної школи № 8.

Нагадаємо, вже о 13:00 тут, на площі Героїв Майдану, розпочнеться карнавальна хода «I Love Dnipro».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ща Придумаю  (14.09.19 20:38): Боря , (Филя) тебя так ждали все на главной площади тваего города а ты нас кинул, незабуду. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті