Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екскурсія для студентів: молоді показали ДТЕК Придніпровську ТЕС зсередини

Екскурсія для студентів: молоді показали ДТЕК Придніпровську ТЕС зсередини

Стабільна робота та професійний досвід – саме це приваблює випускників, коли вони приходять на роботу в ДТЕК. Студенти-електрики Дніпровського коледжу ракетно-космічного машинобудування теж познайомилися з імовірним місцем майбутньої роботи – побачили електричну частину Придніпровської ТЕС.

Заробітна плата, яку виплачують стабільно і без затримок, соцпакет та професійне зростання – саме це чекає на випускників, які прийдуть працювати на Придніпровську ТЕС після закінчення навчальних закладів. За два роки після подібних екскурсій майже 20 студентів вирішили працювати на ТЕС.

«Тут стабільно виплачується заробітна плата, я точно знаю, що на початку та наприкінці місяця отримаю свої гроші. Дуже важливо, що завжди можу сподіватися на допомогу від страхової компанії. Якщо хворію – мені компенсують кошти на ліки», – розповів слюсар з ремонту устаткування Вадим Кобець.

«Ми завжди раді бачити нових працівників у нас на станції. Набути неоціненний досвід їм допоможуть наставники. Кожного студента ми ведемо за допомогою програм розвитку і карт кар’єри. У нас чимало прикладів, коли машиністи-обхідники та електромонтери ставали начальниками цехів та навіть головними інженерами», – зазначила керівниця департаменту по роботі з персоналом ДТЕК Придніпровської ТЕС Марина Писаренкова.

Поки ж вони тут на екскурсії. Студентам-електрикам показують, як працює станція.

«Завжди було цікаво працювати з електрикою та мікросхемами. На Придніпровській ТЕС я побачив силу та потужність електроенергії. Підприємство справляє сильне враження, мені дуже тут сподобалось», – поділився студент Дніпровського технікуму ракетно-космічного машинобудування Едуард Демченко.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті