Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
14:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов патріотичний фестиваль «Сила нескорених»

|«« «« »» »»|

Вибухи, постріли, танки, гранатомети та навіть авіація! Вже третій рік поспіль, напередодні Дня захисника України у Дніпрі проходить фестиваль «Сила нескорених».

Гості заходу побачили реконструкцію боїв АТО та Другої світової війни, ознайомилися із військовою технікою і зброєю. Окрім цього пройшов патріотичний концерт, була смачна польова кухня, різні майстер-класи.

Захід організований Дніпропетровською обласною радою, ініціатива та ідея належить депутатам, які брали участь у військових діях на сході країни. Ідейним натхненником є Віктор Боняк, разом із Влад Бородін, Генадій Войтов, Олег Мороз, Владимир Слатвицкий.

Голова обласної ради Гліб Пригунов наголошує:

«Такий патріотичний фестиваль та реконструкція боїв, вкотре нагадують усім нам, що ми сильна та стійка нація! Колись, ми вистояли у Другій світовій війні. Сьогодні на сході, наші військові знов щодня демонструють силу духу та захищають наші кордони. Не дарма фестиваль має назву «Сила нескорених». Адже українська сила у єдності, рішучості і стійкості».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті