Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
12:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Осінній призов 2019. У Дніпрі 100 юнаків присягнули на вірність Україні

Осінній призов 2019. У Дніпрі 100 юнаків присягнули на вірність Україні

Збройні сили, Національна Гвардія та інші військові формування країни, цієї осені мають поповнитися на 15200 осіб.

Призовний вік в 2019 році - 20-27 років. Найбільшу кількість юнаків призовуть саме у Дніпропетровській області – 1490 чоловік. Офіційно, осінній набір розпочався 1 жовтня і триватиме до 31 грудня цього року.

Сьогодні у Дніпрі урочисто провели сотню юнаків на строкову службу. Призовники склали присягу, отримали привітання від рідних, близьких, військового командування та обласної влади.

Безпека держави, нарощування її військової спроможності – одне з пріоритетних завдань для всіх рівнів управління. Важливі складові успішного розвитку – це щорічний якісний призов, оновлення матеріально-технічної бази, покращення рівня командно-штабних навчань. Дніпропетровщина в свою чергу поставлені завдання виконує, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:

«З року в рік наша армія стає більш професійною та наближається до міжнародних стандартів. Обов'язкова служба – це світова практика, яка сьогодні викликає повагу в українському суспільстві та є почесною справою. Бажаю молодим призовникам міцного здоров'я та сили духу. Хочу, щоб призовники гідно несли своє звання захисника України, солдата і патріота!».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Слесарь  (08.10.19 22:39): Присянули на верность бандюкам. Мясо! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті