Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рейтинг найшвидших способів оплати за електроенергію від YASNO

Рейтинг найшвидших способів оплати за електроенергію від YASNO

Постачальник електроенергії та рішень з енергоефективності YASNO пропонує жителям Дніпропетровщини декілька способів оплати за електроенергію. Ми перевірили, який сервіс з вирішення питань з електропостачання найшвидший та скільки часу можна зберегти для особистих справ, обираючи дистанційне обслуговування.

  • Мобільний додаток Dnipro YASNO. Оплата зі смартфону займає до 1 хвилини, адже дані зареєстрованого клієнта і постачальника збережені, розрахунок відбувається майже миттєво. Приблизно стільки ж часу займає оплата через мобільні додатки платіжних систем Portmone, iPay, Plategka.com, Приват24, PayHub або інших Інтернет-банкінгів.
  • Особистий кабінет на сайті dp.yasno.com.ua. Цей спосіб займає близько 2 хвилин. Клієнт відкриває браузер, вводить адресу сайту, логін та пароль для входу в Особистий кабінет, сплачує за електроенергію.
  • Відділення банку чи Укрпошти та термінали самообслуговування, якщо клієнт не користується онлайн-сервісами. Швидкість цього способу залежить від часу, скільки необхідно, щоб дістатися до відділення або терміналу.

«Клієнтам потрібно приділити всього декілька хвилин на місяць, щоб вирішити питання з електропостачання легко і зручно. Сьогодні в онлайн-сервісах електропостачальника зареєстровано більше 600 тис жителів Дніпропетровщини, які вже оцінили переваги дистанційного обслуговування», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадаємо, що з листопада постачальник електроенергії «Дніпровські енергетичні послуги» працює під новим іменем YASNO. Тарифи та реквізити для оплати за спожиту електроенергію не змінились, документи переоформлювати не потрібно. Мобільний додаток для смартфону Dnipro YASNO можна завантажити з GooglePlay чи AppStore. Якщо у клієнта вже був встановлений мобільний додаток «Дніпровські енергетичні послуги», достатньо його просто оновити. Особистий кабінет тепер доступний через сайт dp.yasno.com.ua. З попереднього сайту dnep.com.ua налаштована автоматична переадресація.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті