Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
21:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі 7 років за ґратами проведе директор підприємства за привласнення 3 млн грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію дитячого садка

У Дніпрі 7 років за ґратами проведе директор підприємства за привласнення 3 млн грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію дитячого садка

Вироком Індустріального районного суду м. Дніпропетровська директора товариства з обмеженою відповідальністю визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах; службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

За версією слідства, у червні 2017 року між Горьківською сільською радою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на виконання робіт з реконструкції будівлі дитячого садка з улаштуванням автономної котельні.

З метою заволодіння грошовими коштами територіальної громади, директор товариства з обмеженою відповідальністю умисно вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості щодо фактичного обсягу виконаних будівельних робіт, внаслідок чого безпідставно отримав на рахунок підприємства понад 3 млн грн державних коштів.

Свою вину посадовець не визнав, проте її повністю доведено стороною обвинувачення, яке підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3.

Суд призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, строком на 3 роки, з конфіскацією всього особисто належного йому майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (23.11.19 23:48): Конечно чиновник не признал ! Ибо любые деньги к которым имеет доступ уже считает своими ! Відповісти | З цитатою
директор  (23.11.19 13:18): а на сколько сядет чиновник,который перечислил бюджетные деньги на счет фирмы и получил за это откат ? Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (22.11.19 18:57): С какого перепугу директор ООО стал чиновником? Відповісти | З цитатою
Гарий  (22.11.19 16:33): Всё таки не понял: он себе лично присвоил (проще говоря украл) или показатели предприятия довёл до плановых и этим подлогом. можег быть, обеспечил премии себе и каждому рабонику предприятия?
Т. е. СЕБЕ ЛИЧНО он вовсе не присвоил 3 млн., как можно понять из заголовка статьи!
Відповісти | З цитатою
Karina  (22.11.19 15:41): Какой директор? Какого ООО? Как всегда ни о чем!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті