Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
19:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині засуджено підприємця за перешкоджання професійній діяльності журналістів

На Дніпропетровщині засуджено підприємця за перешкоджання професійній діяльності журналістів
иллюстративное фото из открытых источников

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури області та визнав громадянина винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Так, у травні 2016 року журналіст та оператор одного з інформаційних порталів, виконуючи редакційне завдання щодо висвітлення окремих обставин діяльності товариства з обмеженою відповідальністю, проводили відеозйомку нежитлового приміщення у м. Марганці. Невдоволений діями журналістів, власник приміщення наказав припинити відеозйомку, а коли останні відмовились виконувати його незаконні вимоги, пошкодив відеокамеру.

Вироком Марганецького міського суду підприємця визнано невинуватим у пред’явленому обвинуваченні та виправдано за відсутністю в його діях складу кримінального правопорушення.

Прокуратура не погодилась з таким рішенням суду та оскаржувала його в апеляційній та касаційній інстанціях.

Дніпровський апеляційний суд під час повторного розгляду справи скасував вирок суду першої інстанції та призначив чоловікові покарання у вигляді обмеження волі строком на 1 рік. Проте на підставі ст.49 та ч.5 ст.74 КК України його звільнено від відбування покарання у зв’язку з закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


бред  (07.12.19 00:24): они пришли к нему. он попросил их удалиться. журналюги не захотели. вывели человека из себя. была какая то потасовка в ходе которой разбилась камера видимо ураненая. и человеку год тюрьмы??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Фух  (06.12.19 17:25): бред какой-то! Відповісти | З цитатою
dsu  (06.12.19 17:19): и волки сыты и овцы целы Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (06.12.19 16:50): Прокуратура не согласилась с таким решением суда и... тоже отпустила. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті