Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч у Павлоградському індустріальному парку планують почати будівництво трьох заводів

Цьогоріч у Павлоградському індустріальному парку планують почати будівництво трьох заводів

Цьогоріч на території індустріального парку «Павлоград» планують почати будівництво трьох заводів. Першого – вже навесні. Ще два підприємства зараз на стадії проєктування.

Про це сповістив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко на українсько-турецькому бізнес-форумі, який пройшов у Торгово-промисловій палаті в Києві.

«Дніпропетровщина має високий інвестиційний потенціал. На території регіону – декілька індустріальних парків. Це чудові майданчики для створення сучасних підприємств, а з ними – і нових робочих місць, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Зацікавлені у партнерстві з компаніями, готовими інвестувати у розвиток економіки області. Вони завжди можуть розраховувати на нашу підтримку в оформленні документів та проходженні необхідних бюрократичних процедур».

Заводи, які планують звести у Павлоградському індустріальному парку, стануть «першими ластівками», що з'являться на промислових майданчиках регіону. Зокрема, наразі на стадії проєктування – два підприємства. Одне з них буде генерувати «зелену» електроенергію. Інше – вироблятиме промислові гази.

«Виробництво буде повністю безпечним. Відповідатиме усім екологічним нормам. Такою є концепція індустріальних парків», – сказав директор інвестиційно-інноваційного центру Дніпропетровської ОДА Олександр Коломійцев.

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа – 250 га, з можливістю розширення до 1 тисячі га.

Gorod.dp.ua на Facebook.


S  (05.02.20 22:10): Производство промышленных газов рядом с жилыми домами. Они что, совсем ********* ? Відповісти | З цитатою
Роза Марковна  (05.02.20 21:17): Не смешите мои тапочки Відповісти | З цитатою
Планировщик  (05.02.20 20:22): Уже гирерлуп планировали Відповісти | З цитатою
смешно  (05.02.20 18:58): а продукцию куда будут девать, неужто в эвроппу? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті