Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині створили єдину регіональну Госпітальну раду

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровській ОДА відбулось перше засідання новоствореної Госпітальної ради. До неї увійшло близько 40 представників медичної галузі області. Вона буде координувати роботу усіх медзакладів, які надають спеціалізовану медичну допомогу мешканцям Дніпропетровщини.

Поява Госпітальної ради стала частиною реформи медичної галузі в Україні, сказав голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.
«Нині спеціалізовану медичну допомогу мешканцям Дніпропетровщині надають 156 комунальних медзакладів й 716 - інших відомств та приватних закладів. Хочемо, щоб вони працювали більш ефективно. Тому для координації їхньої роботи при облдержадміністрації створили Госпітальну раду – єдиний на всю область медичний консультативно-дорадчий орган. Вона має стати опорою для усіх медзакладів регіону», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.
До складу Госпітальної ради увійшли представники ОДА, Дніпропетровської медичної академії, об’єднаних профспілок та громадських організацій, власники комунальних та приватних медзакладів регіону. Загалом – 38 членів.
«В області маємо дуже складну та розгалужену мережу медичних закладів. Основне завдання, яке ставить перед нами Національна служба охорони здоров’я та МОЗ – оптимізувати їхню роботу, – сказав директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Валерій Сердюк. – Госпітальна рада має виробити оптимальну модель, за якою розвиватимуться медзаклади регіону у найближчі роки».
Учасники Госпітальної ради збиратимуться щомісяця. На першому засіданні обрали керівний склад на намітили основні напрямки роботи. У пріоритеті – сформувати план розвитку госпітального округу регіону на найближчі 3-5 років.
Gorod.dp.ua на Facebook.


сторож  (03.03.20 15:05): Вид у них не веселый, напуганы, без масок, они обречены, что то там витает. Відповісти | З цитатою
moyaposylka  (03.03.20 13:00): Расскажу как нас лечат. 21 02 с.г сижу в ожидании приема врача . Садится рядом пожило мужчина и со слезами спрашивает что ему делать Ричина в том .что его направили в институт гастроэнторологии на пр. ПРАвды , а там ему сказали чо стариков они уже не лечат. А теперь для тех .кто на Востоке и не получил еще удостоверение УБД . Сегодня3.03 был сам на приеме у врача.но уже в другой больнице. В конце приема решил спросить есть ли какието льготы УБД. Врач поставила меня по стойке смирно и вежливо дала понять .что бы я засунул свое удостоверение ... , хотя я его ине достовал. Ну как? есть вопросы у прыгунов и реформаторов. Відповісти | З цитатою
Аннушка  (03.03.20 09:11): Это какой-то позор! Корифеи. Парочка - маразм и климакс - Таня П. и Валера С. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті