Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
14:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укрзалізниця докладає усіх зусиль для повернення коштів пасажирам за невикористані квитки

Укрзалізниця докладає усіх зусиль для повернення коштів пасажирам за невикористані квитки

Наразі спостерігається суттєве падіння продажу квитків на тлі збільшення випадків повернення проїзних документів. З 11 по 15 березня пасажири повернули 303 тис. залізничних квитків на суму в понад 86 млн грн.

Знаємо, що у вас є багато питань щодо повернення квитків. Відповідаємо на поширені пи тання.

Як повернути квиток, придбаний в касі?

Для повернення коштів за невикористані квитки, придбані в касах, потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу. Пасажиру одразу повертають кошти.

Що робити, якщо у касі відсутня достатня кількість готівки?

У такому разі при поверненні квиток гаситься і пасажир може звернутися за своїми коштами у будь-який зручний день упродовж 6-ти місяців. При цьому кошти повертаються протягом 3-5 днів з моменту звернення пасажира.

Як повернути квиток, придбаний онлайн?

Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси. Кошти зараховуються на карту протягом 30 календарних днів.

Укрзалізниця вживає усіх заходів для забезпечення кас необхідною кількістю готівки. Просимо пасажирів ставитися до ситуації з розумінням і терпінням.

Нагадуємо, Укрзалізниця компенсує пасажирам 100% вартості проїзного документа на усі скасовані через введення карантину міжнародні поїзди.

На міжнародні поїзди, яким обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку, якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ. У всіх інших випадках повернення проїзних документів здійснюється на загальних підставах відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».

Для оперативного інформування пасажирів працює Telegram канал @UkrzalInfo.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до контактного центру Укрзалізниці: 0 800 503 111 або у Facebook Messenger офіційної сторінки компанії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Нуэтоваще  (17.03.20 01:03): Очередное вранье. При возврате все равно применяют штрафные санкции и полную сумму не возвращают. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті