Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обсервація артистів оперного театру закінчиться наприкінці березня

Обсервація артистів оперного театру закінчиться наприкінці березня

Артисти Днепропетровского академ і чного театру опери та балету потрапили до обсервації після повернення з європейських гастролей, які вони перервали через коронавірус.

В ізоляції 40 людей знаходяться вже півтора тижні й почуваються добре. Якщо симптоми хвороби не з'являться в найближчі дні, вони зможуть відправитися додому. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Всі учасники гастрольної групи оперного театру, які знаходяться в обсервації на території області, почуваються добре. Вони не мають жодних симптомів ГРВІ. Якщо такі не з'являться, вони зможуть відправитися додому вже до кінця місяця», – розповів Олександр Бондаренко.

До Дніпропетровщини гастрольна трупа повернулася 17 березня. До обсервації потрапили 36 артистів та працівників сцени та 4 водіїв.

В Україні – 218 випадків коронавірусної хвороби. З них три – на Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Н-й  (27.03.20 21:58): Концертом? Відповісти | З цитатою
Вася  (27.03.20 16:35): А когда закончится обсерация всего остального населения?? Відповісти | З цитатою
Маша  (27.03.20 13:48): Этот факт, конечно, обнадёживает)))Особенно на фоне того, что с начала марта в Украину вернулось около 200К наших сограждан. Вывод: строго соблюдаем карантин, запасаемся терпением и наблюдаем - за эти 2 недели станет понятно, насколько мы везучий народ Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (27.03.20 12:38): Будим надеяца, на гастроли их больше не потянет.. Много ли в составе труппы пенсионеров? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті