Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ФОПам, які вимушено призупинили свій бізнес через карантин, будуть виплачувати допомогу на дітей

ФОПам, які вимушено призупинили свій бізнес через карантин, будуть виплачувати допомогу на дітей

Уряд розробляє механізм виплати одному із батьків допомоги на догляд за дітьми віком до 10 років у розмірі прожиткового мінімуму.

Таку допомогу пропонується надавати фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників та які на період карантину призупинили свій бізнес та втратили прибуток. Про це Міністр соціальної політики Марина Лазебна повідомила в ефірі програми "Право на владу" телеканалу 1+1.

"Є фізичні особи-підприємці та інші самозайняті, яким зараз дуже складно, але вони не хочуть припиняти підприємницьку діяльність і фактично пішли у неоплачувану відпустку. Такі особи не можуть прийти у центр зайнятості та отримати статус безробітного", – сказала очільниця міністерства.
За словами Марини Лазебної, такі виплати будуть здійснюватися під час дії карантину, а також протягом 30 днів після його завершення залежно від ситуації з карантинними заходами, станом економіки країни.

Міністр запевнила, що Уряд уже найближчим часом ухвалить рішення про надання такої допомоги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


IGOR-B  (10.04.20 18:02): А дети старше 10 кушать не будут! Не Положено. Відповісти | З цитатою
111  (10.04.20 12:41): Пособий больным вирусом никто не платит.Следовательно появление детей - это хуже, чем заболеть страшными болезнями. Такое счастье. Відповісти | З цитатою
и снова врут  (10.04.20 12:15): Ещё не то, что решение не принято, - ещё даже механизм не разработан, а они уже рассказывают о выплате. Как послушаешь, так всех деньгами завалили прямо - и бизнес, и ФЛП, и пенсионеров, и детей. А как посмотришь на реально сделанное - поблажки сделали олигархам Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті