Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
17:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителька Дніпропетровщині викупила старовинні фотокартки та подарувала їх музею

Жителька Дніпропетровщині викупила старовинні фотокартки та подарувала їх музею

Фотографії продавалися на порталі безкоштовних оголошень OLX.

26 квітня 2020 року директор Новомосковського міського історико-краєзнавчого музею ім. П. Калнишевського Костянтин Мешко опублікував у Фейсбук інформацію про те, що хтось на порталі безкоштовних оголошень OLX виставив на продаж старовинні фотокартки. Одна з тих фотокарток була з повітового міста Новомосковська Катеринославської губернії, зроблена на початку ХХ століття в місцевому фотоательє Г.А. Кам’янецького. На фото були зображені модні панянки дореволюційного Новомосковська.

28 квітня місцева жителька Новомосковська Наталя Северин зв’язалась з директором Новомосковського музею та запропонувала викупити старовинні фотокартки. А ще через день передала фото до архівів музею.

«Три дні тому писав про старовинні Новомосковські фотографії, які продавалися на ОLХ. Вчора мені подзвонили і запропонували їх викупити для музею, а сьогодні вже передали. Наталія, величезна Вам подяку за цей благородний вчинок. Поки є такі люди як Ви, в цій країні не все втрачено. Фотографії будуть обов’язково виставлені в оновленій експозиції 3-го залу музею, над якою ми зараз працюємо», — написав Костянтин Віталійович.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Хорошая новость  (06.05.20 12:11): Радует то что уже как в нормальных странах - появились меценаты, которые покупают вещи у владельцев и дарят музеям, а идеология узколобых совков (все забрать, конфисковать) постепенно уходит в прошлое. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Риелтор  (06.05.20 11:59): ОЛХ шарашкина контора, что там только не продают.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті