Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
15:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фестиваль BestRoboFest, що проходить у Дніпрі, переноситься

Фестиваль BestRoboFest, що проходить у Дніпрі, переноситься

ГО “Асоціація Ноосфера” – організатор BestRoboFest – одного з найбільших технологічних фес-тивалів України, що проходить у Дніпрі з 2016 року, оголосила про перенесення заходу у зв’язку із пандемією коронавірусу SARS-CoV-2.

Цьогоріч фестиваль мав відбутися 6-7 червня у Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара та на прилеглій до Палацу території парку імені Тараса Шевченка. Але у зв'язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні і світі, організаційний комітет прийняв рішення про перенесен-ня заходу, незважаючи на послаблення карантину.

Нові дати фестивалю будуть оголошені після закінчення карантину та зняття обмежувальних заходів щодо масових подій та пересування, зокрема територією Європи, адже фестиваль мав на меті залучення іноземних гостей.

BestRoboFest - це сімейний та технологічний фестиваль, програма якого поєднує змагання з робототехніки, виставкову зону та зону майстер-класів, арт майданчик, конкурс дитячого робо костюму та безліч інших активностей. Діти мають можливість випробувати себе у конструюванні ракет, пілотуванні дронів чи взяти участь у воркшопі від провідних робототехнічних шкіл країни. Мета фестивалю - зацікавити молодь наукою та робототехнікою, а також підвищити престиж ін-женерних професій.

Минулоріч фестиваль зібрав більше, ніж 35 000 відвідувачів, у змаганнях з робототехніки взяли участь 309 учасників з 11 регіонів країни, а до 44 майстер-класів долучилися5 800 дітлахів.

Про організатора: BestRoboFest - щорічний фестиваль робототехніки, що проводить ГО "Асо-ціація Ноосфера" у Дніпрі. "Асоціація Ноосфера" – це некомерційна громадська організація, створена Максимом Поляковим задля науково-дослідних та освітніх цілей. Місія “Ноосфери” – стимулювати відкриття, використання та поширення наукових знань, а також пожвавити інтерес громади та бізнесу до науки. “Ноосфера” об’єднує науковців, дослідників, підприємців та волонтерів для того, щоб впроваджувати науку та технології у глобальне бізнес середовище.








Gorod.dp.ua на Facebook.


абырвалг  (21.05.20 13:48): Название фестиваля на английском приближает нас к европе Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті