Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

СБУ викрила зловживання на 500 мільйонів гривень під час будівництва доріг державного значення

СБУ викрила зловживання на 500 мільйонів гривень під час будівництва доріг державного значення

Служба безпеки України викрила зловживання на понад 500 мільйонів гривень під час будівництва у 2018-2019 роках доріг загального користування державного значення.

За версією слідства, для перемоги у публічних закупівлях менеджмент низки великих дорожньо-будівельних компаній використовував підроблені документи про нібито належну якість будматеріалів. Унаслідок чого під час виконання дорожніх робіт комерсанти використали дешевші асфальтобетонні суміші неналежної якості. Це суперечило умовам укладених підрядниками договорів з підрозділами Укравтодору.

Наразі, у межах розпочатого кримінального провадження, правоохоронці проводять обшуки у 9 регіонах в офісах дорожньо-будівельних компаній.

Тривають слідчі дії.

Операція проводилась співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (30.05.20 12:50): Шмыгаль в доле? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
...  (30.05.20 12:14): Разоблачают, разоблачают... А поступлений в казну от таких разоблачений как не было, так и нет. Відповісти | З цитатою
шо, опять?  (30.05.20 11:03): С каких пор СБУ занимается дорожным строительством? И где результаты предыдущих громких разоблачений? Например, "хищения" при закупке оборудования для нашего метрополитена. Или "хищения" при ремонте стратегического объекта (он же Новый мост). Где результаты? Открыть дело можно против кого угодно. Даже против невиновного. А вы доведите дело до суда Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті