Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

С начала года на Днепропетровщине взыскали 343,4 млн гривен алиментов с нерадивых родителей

С начала года на Днепропетровщине взыскали 343,4 млн гривен алиментов с нерадивых родителей

З початку поточного року 39 530 діточок отримали довгоочікувані аліменти. Лише за останній тиждень державні виконавці регіону стягнули 15,5 млн грн аліментів!

В черговий раздержавний виконавець П'ятихатського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) змусив батька, у якого накопичилась заборгованість у розмірі 54 тис грн, подбати про належне утримання своєї дитини.

До боржника були застосованівсі передбачені чинним законодавством заходи примусового виконання, зокрема, накладений арешт на майно та винесені постанови, що тимчасово обмежують його у праві виїзду за кордон, керування автомобілем, користування зброєю та полювання. Нажаль, лише після того, як державний виконавець здійснив опис з метою подальшої реалізації і встановив обмеження на права користування та відчуження земельної ділянки площею 2 га, що належить боржнику на праві власності та використовується для ведення особистого селянського господарства, неплатник вирішив сплатити борг. В результаті - аліменти сплачені, а права дитини захищені!

І таких прикладів багато! Адже завдяки плідній роботі державних виконавців Дніпропетровської області з початку 2020 року стягнуто 343,4 млн грн заборгованості зі сплати аліментів. Працюємо далі!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Азиров  (05.06.20 19:27): И в этой "помощи" задействована куча дармоедов, которым госказна платит исправно. Відповісти | З цитатою
777  (04.06.20 15:45): Проплаченная реклама Durex? "Durex. Подумай о своем будущем" Відповісти | З цитатою
cahbe  (04.06.20 10:47): В очередной раз похвастались как содрали с народа денег. К тому же минимум в половине случаев все эти "илименты" пойдут не на ребёнка, а на мамкины поб... гульки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті