Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі «чорні ріелтори», які вчинили ряд злочинів, залишаються під вартою

У Дніпрі «чорні ріелтори», які вчинили ряд злочинів, залишаються під вартою

Двох чоловіків підозрюють у шахрайському заволодінні нерухомим майном, зтриманні людей у неволі, а також незаконному зберіганні зброї.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно двох громадян, які підозрюються у шахрайському заволодінні нерухомим майном, триманні людей у неволі, а також незаконному зберіганні зброї (ч.4 ст.190, ч.2 ст.146 та ч.1 ст.263 КК України).

Так, вказані громадяни запропонували 74-річному пенсіонеру та його сину безкоштовне житло та оплачувану роботу, крім того, обіцяли допомогти їм продати квартиру, аби купити кращу. У подальшому довірливі чоловіки опинились замкнутими у пастці, працюючи на зловмисників безоплатно, та під психологічним тиском змушені були віддати їм кошти з продажу нерухомості, залишившись таким чином без грошей та житла.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігурантів злочину правоохоронними органами виявлено та вилучено вогнепальну зброю, яку останні зберігали без передбаченого законом дозволу.

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Також перевіряються факти причетності вказаних осіб до скоєння інших злочинів, серед яких побиття людини до смерті.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Яврей Митя  (05.06.20 20:18): Теперь сами получат бесплатное жилье. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (04.06.20 13:54): Риелторы Днепра ничего общего с ними не имеют! Настоящие риелторы просто не платят налоги и не оформляют сотрудников. Так что это не наши. Відповісти | З цитатою
Таня  (04.06.20 13:20): Кушинскую оправдали!))) Чего ж её "коллегам" бояться? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті