Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
19:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Житель Дніпра підозрюється в розповсюдженні дитячої порнографії (відео затримання)

Житель Дніпра підозрюється в розповсюдженні дитячої порнографії (відео затримання)

Протягом 2018 – 2020 років 30-річний житель Дніпра завантажив до мережі Інтернет майже 400 фото та відеофайлів з ознаками дитячої порнографії.

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, встановили адресу розташування комп’ютера, з якого заливалася заборонена відеопродукція. 10 червня спільно зі слідчим Індустріального відділення поліції за силової підтримки полку поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом прокуратури за місцем мешкання чоловіка відбувся санкціонований обшук. В результаті правоохоронці вилучили ноутбук, системний блок, флеш-накопичувачі та мобільний телефон.

Слідчі заходи відбулися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Наразі всі речові докази направлені для проведення комп’ютерно-технічної експертизи. Якщо в ході досудового розслідування факт виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії підтвердиться, чоловіку буде вручено повідомлення про підозру за ч. 4 цієї статті. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Шизоід  (12.06.20 09:01): Тож повторю комент вчетверте. Цей чоловік не порушив статтю що на нього вішають.Він не продавав,не виготовляв,не розповсюджував,не завозив порнографію. Він її просто дивився сам удома. Хіба це злочин? У кожного на телехвоні є ті чи інші фотки, які можна назвати порнографією. Уявіть собі ,за цими йо,,,бнутим законодавством можуть рештувати будь-кого ,просто знайшовши картинку у телефоні Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (11.06.20 17:15): Просто кому то перешел дорогу. Педоистерия в действии. В наше время дураков, которые загружают/выгружают запрещенный контент с своего компа в открытую. Даже дети и пенсионеры знают как это правильно делать . Подстава 100500% Відповісти | З цитатою
Вернулись во времена Януковича  (11.06.20 14:15): Почему на части задержания нет звука? Почему люди вламываются, не предъявляя удостоверений? Почему не предъявляется постановление на обыск? Почему изымается техника, если уже года так с 2015-2016 техника не изымается, а происходит копирование информации с носителей? Так можно к любому в квартиру вломиться, изъять комп, а потом там найдется всё что только можно и пойди докажи, что это было записано уже после изъятия. Или у нас уже реально вернулись времена Януковича с обысками без санкций, с правом вламываться в любую квартиру/дом и так далее?
Лучше бы на дорогах показали своё мастерство - каждый день пешеходов на переходах сбивают, аварий по десятку в день. Вот это - забота об обществе, а не показушные задержания непонятно кого по непонятно каким законам и основаниям
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті