Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Об’їхати увесь світ, щоб відкрити реабілітаційний центр в Україні

Об’їхати увесь світ, щоб відкрити реабілітаційний центр в Україні

У Дніпрі проводили в дорогу мандрівників, які хочуть реалізувати амбітний план.

Амбітний план реалізовує родина з Мукачевого. 16-річний Андрій страждає на гемофілію. Тож сім’я добре знає, як важко жити з цим діагнозом. Автівкою тато й син подорожують батьківщиною, а незабаром мають виїхати до Європи, аби знайти спонсорів на відкриття лікувального закладу. Їхня історія – далі.

Тато та син – два Андрія готуються продовжити свою подорож після зупинки у Дніпрі. За плечима – вже місяць мандрівок Україною і 10 обласних центрів. А попереду – Європа та увесь світ.

З гемофілією родина зіштовхнулася незабаром після народження сина Андрія. Й зрозуміли, що в Україні вкрай важко знайти фахівців, які готові лікувати пацієнтів з таким діагнозом. Тож сім’я має амбітну мету створити реабілітаційний центр.

Молодшому Андрію – 16 років. Раніше вони з батьком мандрували велосипедами. Ця ж поїздка стане значно довшою. Хлопець каже: пробіг для нього можливість допомогти не лише собі.

У містах, де зупиняється родина, вони зустрічаються з політиками, бізнесменами, меценатами. Перший місяць подорожі, кажуть, вже приніс свої результати.

До цієї мандрівки сім’я готувалася приблизно два роки. Окрім складання маршруту та розв’язання практичних питань, пан Андрій-старший, разом з партнерами, налагоджував зв’язки із закордонними фахівцями.

Проводити мандрівників у далеку подорож приїхали й інші дніпровські родини, які борються з гемофілією. Усі вони сподіваються, що проблеми українців з таким діагнозом нарешті будуть вирішуватися.

Наступна зупинка двох Андріїв – Запоріжжя. Всього ж провести у подорожі батько та син планують до двох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (03.07.20 15:59): Ааа..Э...ээ ...А кто платит то??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті