Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині водний патруль затримав браконьєрів

На Дніпропетровщині водний патруль затримав  браконьєрів

6 липня близько 20-ої години під час патрулювання Каховського водосховища поблизу селища Вищетарасівка, водний патруль спільно з оперуповноваженим Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки побачив моторний човен без бортових номерів з двома громадянами на борту.

Коли поліцейські наблизились до плавзасобу, той почав тікати. Згодом, човен зупинився та чоловіки викинули за борт мішок білого кольору.

Охоронці порядку підпливли ближче, провели поверхневу перевірку. Всередині плав засобу знаходились кисневі балони, маски, ласти, костюм для занурення. А в викинутому мішку були свіжовиловлені раки в кількості 425 штук.

Сума збитку склала більше 10 000 грн. На місце прибув працівник екологічної інспекції та склав протоколи за ст.85 ч.4 (Порушення правил рибальства) КУпАП.

В діях чоловіків вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 249 (Незаконне заняття рибним промислом) ККУ. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Також, човен не мав ідентифікаційних номерів. Навісний двигун не відповідав номерам в документах.

Далі з громадянами працюють слідчі Томаківського відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті