Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні припинили спроби самогубства

Патрульні припинили спроби самогубства

"Мене побив син та погрожує насильством усій родині" — саме це повідомила 48-річна жінка спецлінії 102 9 липня близько 17-ї години.

Вона попросила допомоги вгамувати його. Патрульні одразу прибули на виклик. Втім, прямуючи до квартири, вони побачили як через балкон на 11 поверсі будинку переліз невідомий та готується стрибнути униз.

Інспектори миттєво побігли на поверх. Вчасно встигли схопити чоловіка та витягти його звідти. Як виявилося, син заявниці у стані алкогольного сп'яніння намагався скоїти самогубство. Судячи зі слідів порізів на руках, 20-річний чоловік неодноразово хотів вкоротити собі віку. Йому викликали швидку допомогу.

Того ж дня зателефонувала мешканка вулиці Берегової і повідомила, що її колишній чоловік прийшов до неї, вчинив сварку та погрожує самогубством. Патрульні прибули на місце події і виявили на горищі будинку колишнього чоловіка заявниці. Він повідомив, що у нього в роті та в руці леза і він вже намагався вкоротити собі віку. Поліцейські поспілкувалися з громадянином і вмовили його зійти до низу. Чоловіку викликали швидку допомогу та супроводили до лікарні.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Днепр  (10.07.20 17:09): Позеры и показушники , когда человек хочет уйти из этой жизни раньше срока он просто тихо и спокойно это делает оставив записку с причинами и паспортными данными заботясь чтобы не причинить лишних хлопот полиции. Люди которые лезут на балкон и орут что покончат с собой , режут вены поперек руки а не вдоль , пытаются отравиться малотоксичным для человека бытовым газом скорее просто испытывают недостаток внимания к своей персоне чем желание умереть. Відповісти | З цитатою
Злюка  (10.07.20 15:22): Ну зачем вы им мешаете? Я бы в жизни бывшему, угрожающему покончить с собой, не вызвала полицию. Посмотрела бы на его самоубийство...
И сынуля такой на хрен нужен? Пусть бы летел, ласточка.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті