Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч ЗНО склали майже 23 тис абітурієнтів Дніпропетровщини

Цьогоріч ЗНО склали майже 23 тис абітурієнтів Дніпропетровщини

Завершилася основна сесія ЗНО-2020. На Дніпропетровщині іспити складали 22,7 тис абітурієнтів. Найпопулярнішими предметами, окрім обов’язкових, стали англійська мова та географія.

Про це повідомила заступниця начальника управління департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Людмила Телегіна.

«Цьогоріч через карантин ЗНО зробили добровільним. Тестування проходили лише ті випускники, які запланували вступати до вишів. Українську мову здавали всі абітурієнти. Другий обов’язковий предмет – на вибір: математика або історія України. Серед решти дисциплін найпопулярнішими стали англійська мова – її складали 8,7 тис людей, географія – 7,9 тис. Загалом в основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання тестування пройшли 22,7 тис абітурієнтів регіону», – зазначила заступниця начальника управління департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Людмила Телегіна.

Вже відомі результати складання ЗНО з окремих дисциплін, сказала Людмила Телегіна. Так, 200 балів з математики отримали 18 абітурієнтів, фізики – 2. Це випускники обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю, ліцею інформаційних технологій, гімназії №3, шкіл № 1 та 54 – у Дніпрі, ліцею Жовтих Вод та Центрально-Міського ліцею Кривого Рогу.

Загалом на Дніпропетровщині зовнішнє незалежне оцінювання відбувалося у 144 пунктах.

Вже 24 липня стартує додаткова сесія ЗНО. Вона триватиме до 10 серпня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті