Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині начальник відділу райдержадміністрації підозрюється у зловживанні службовим становищем під час ремонту школи

На Дніпропетровщині начальник відділу райдержадміністрації підозрюється у зловживанні службовим становищем під час ремонту школи

На Дніпропетровщині чиновник завдав державі збитків 275 тисяч грн.

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України викрито начальника відділу освіти районної державної адміністрації на зловживанні службовим становищем, внаслідок чого державі спричинено збитки у понад 275 тис грн.

Встановлено, що у квітні 2018 року вказаний посадовець уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір підряду на виконання капітального ремонту покрівлі школи. У подальшому підрядник запропонував внести коригування у проектно-кошторисну документацію, замінивши будівельні матеріали на більш дешеві (металочерепицю іншого виробника).

Достовірно знаючи, що після зміни проектно-кошторисної документації договірна ціна теж підлягає коригуванню, начальник відділу райдержадміністрації підписав акти приймання виконаних будівельних робіт, в яких вартість матеріалів не була зменшена.

Внаслідок таких дій підприємству зайво сплачено понад 275 тис грн бюджетних коштів.

30 липня 2020 року депутату повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Наразі досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виталий  (31.07.20 22:42): Отпустите его,он не хотел. Відповісти | З цитатою
Днепропетровец  (31.07.20 13:43): Показуха. Пыль в глаза. Кого, действительно нужно в тюрьму посадить, по всем каналам показывают. А мелочь пузатую хватают, потому что по шапке никто не настучит. Відповісти | З цитатою
123  (31.07.20 12:14): он просто не поделился... потому и привлекли... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті