Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині колишній зек погрожував підірвати міст через зраду дружини

На Дніпропетровщині колишній зек погрожував підірвати міст через зраду дружини

Після обстеження об’єкту правоохоронці встановили, що інформація про замінування виявилася неправдивою.

19 серпня близько 2-ї ночі до поліції зателефонував чоловік та заявив, що за допомогою гранат і динаміту хоче підірвати міст у с. Лозоватка Криворізького району. Для перевірки повідомлення на місце події виїхали співробітники поліції, у тому числі працівники вибухотехнічної служби та кінологи.

Під час огляду мосту та прилеглої території жодних вибухових пристроїв чи небезпечних предметів виявлено не було.

В ході подальших оперативних заходів поліцейські встановили чоловіка, який залишив неправдиве повідомлення про замінування. Ним виявився раніше судимий 33-річний місцевий мешканець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння за місцем свого мешкання. Під час спілкування з правоохоронцями він поводився агресивно, погрожував оточуючим, а при затриманні намагався втекти.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Порушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років. Тривають слідчі дії.

Оновлено . Як повідомили в патрульній поліції Кривого Рогу, чоловік погрожував підірвати міст через зраду жени. Чоловік повідомив, що має автомат Калашникова, РПГ (ручний протитанковий гранатомет), 5 гранат, 2 пачки патронів, 2 шашки, 5 динамітів. Коли правоохоронці прибули на місце, чоловік з сокирою в руках почав бігти за службовим автомобілем з погрозами. Коли криворіжець почув про те, що його затримають, то забіг до будинку, а через деякий час вистрибнув з вікна і втік до річки. Так як дії чоловіки створювали небезпеку оточуючим, при затриманні інспектори застосували до нього спецзасоби - наручники і сльозогінний газ.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (20.08.20 00:07): Сапер — профессия героическая, а минер — чуточку гаденькая ... Відповісти | З цитатою
вован  (19.08.20 13:11): слава гэрою. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті