Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завершують будівництво критої арени для олімпійських видів спорту

У Дніпрі завершують будівництво критої арени для олімпійських видів спорту

Великі зали для ігрових видів спорту, комфортні кімнати відпочинку, тренерські й душові. У Дніпрі завершують будівництво сучасного спорткомплексу для підготовки олімпійців.

Його зводять «з нуля» за програмою Президента України «Велике будівництво». Нині об’єкт готовий майже на 90%.

Будівельні роботи вже на фініші. Підрядники провели усі внутрішні комунікації – нині налаштовують систему вентиляції. Облаштували сходові марші та змонтували ліфти. Завершили роботи в адміністративних та технічних приміщеннях, а також – кімнати відпочинку.

Нині завершують оздоблювальні роботи у найбільшій спортивній залі на другому поверсі. Там на площі близько тисячі квадратних метрів розташують 8 кортів для бадмінтону, сектори для гри в теніс, волейбол, баскетбол. Незабаром у залі укладатимуть підлогове покриття.

«У цілому об’єкт готовий майже на 90%. Лишилось навести останні штрихи усередині будівлі, завершити благоустрій території та встановити стовпи для освітлення. З боку стадіону вже зробили доріжки, наразі укладаємо асфальтове покриття з боку парку», - розповів представник підрядної організації Олексій Ятін.
Поряд із критою ареною зводять Олімпійський будинок. Всередині облаштують конференц-зал, медіацентр, тренерські, роздягальні та душові. Підрядники вже почали проводити внутрішні мережі та готувати стіни під шпаклівку та фарбування.





Gorod.dp.ua на Facebook.


и снова врут!  (31.08.20 12:30): Этот объект был начат при Порошенко и Гройсмане. Проектирование было выполнено при Порошенко и Гройсмане. Деньги на строительство были выделены при Порошенко и Гройсмане. Тендер был проведен при Порошенко и Гройсмане. И само здание крытой арены было более чем наполовину построено при Порошенко и Гройсмане.
Так что хватит вашего вранья про "с нуля" и про "Большую стройку Зеленского".
Ваша "Большая стройка" началась 2 марта 2020 года. А вот статья здесь же о строительстве этого комплекса в 2019 году, уже готового в полную высоту: https://gorod.dp.ua/news/167429
Покажите хоть один объект, который вы начали со своей стройкой и закончили. Хоть один! Не нужно приписывать себе то, что сделано было за вас. Тем более таким наглым образом
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
$  (31.08.20 11:13): Какая улица??? Відповісти | З цитатою
Игорь  (31.08.20 11:01): А где это? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Громадянин  (31.08.20 10:54): Слушне зауваження Відповісти | З цитатою
Виктор  (31.08.20 10:42): А почему именно не уточняете какому именно президенту? Стройка с "нуля" началась при Порошенко! Так что получается в статье ошибка "Его возводят «с нуля» по программе пятого Президента Украины. Сейчас объект готов почти на 90%." Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті