Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Багатоповерхівка на Парусі живе цілий місяць без газу

Багатоповерхівка на Парусі живе цілий місяць без газу

Один з будинків на житломасиві Парус частково відрізали від газопостачання ще на початку серпня. Без блакитного палива залишилося тридцять шість квартир.

При цьому людей навіть ніхто не попередив про відключення. Ба більше – не назвали й причини. Однак, з часом від мешканців будинку почали вимагати укладення певної угоди.

Кип’ятильник замість чайника. Готувати їжу ж взагалі доводиться ходити у сусідній будинок, до доньки. Пані Людмила живе у цьому будинку вже 10 років. Кожного дня уважно стежить за цифрами на газовому лічильнику.

Вже майже місяць без газу 36 квартир одного з під’їздів за адресою Набережна Заводська сто сорок три А. Нерви у людей — не витримують.

Голова тутешнього ОСББ розповідає — все почалося з приїзду аварійної бригади. Зайшли до під’їзду, мовчки поставили пломбу на газопровід та поїхали.

Голова каже, спершу на його запити у Дніпрогазі відмовчувалися. Потім, заявили — для відновлення постачання потрібно укласти угоду про те, що віднині обслуговування будинкових газопровідних мереж — головний біль самих мешканців. Коштуватиме це по 400 гривень на рік з кожної квартири. Після цілого місяця тортур без блакитного палива люди згодні навіть на це. Та й тут не обійшлося без казусів.

Тобто таке собі замкнуте коло. У самому ж Дніпрогазі розповіли — подачу блакитного палива припинили взагалі не вони. Мовляв, до аварійної служби надійшов виклик з однієї з квартир. Спеціалісти приїхали, та побачили роз’єднані труби.

Аби відновити постачання газу, певний договір все ж потрібен, кажуть у Дніпрогазі. Голова ОСББ має приїхати до них в офіс, який, до речі, все ж працює, хоч і у карантинних умовах.

І вже після підписання паперів газопостачання начебто обіцяють відновити протягом двох днів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ахтунг  (02.09.20 16:59): В моем доме тоже нет газа. 30 с буем лет. Відповісти | З цитатою
Быть добру  (02.09.20 14:49): Гоголя 4, все 14 этажей 2,5 года без газа. Это рекорд? Кто больше? Відповісти | З цитатою
123  (02.09.20 13:20): В нашем доме была такая же история. Точно так же отключили от газа по выдуманной причине, а потом требовали подписать "Акт розмежування". После нескольких месяцев борьбы, акций протеста у Днепрогаза - мой вам совет - делайте все, как говорит Днепрогаз, эту монополию не победить Відповісти | З цитатою
Димон  (02.09.20 12:32): Живу в доме без газа в принципе уже 5 лет. Не вижу неудобств вообще. Горячая вода - бойлер. Отопление - ползимы кондиционеры, частично конвекторы. На кухне мультиварка и индукционная поверхность. Дешево и удобно. Зачем вообще газ нужен? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Алина  (02.09.20 11:40): "Кипятильник вместо чайника" !!! Как трагично написано...А электрочайник купить не пробовали??? Говорят, помогает))) Попробуйте пожить с электроплитой и тогда поймёте, что цена на "голубое топливо" не такая уж и большая, по сравнению с ценой на электричество. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
земляк  (02.09.20 11:21): Когда жильцы начнут переходить на электро и откажутся от газа тогда газовщики задумаются Відповісти | З цитатою
Посылать нх  (02.09.20 11:09): Выставить охрану в подъезд и не пускать быковатых газовиков и их начальников ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті