Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
03:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Надзвичайники Дніпропетровщини відзначають своє професійне свято – День рятівника

|«« «« »» »»|

17 вересня в Україні своє професійне свято відзначають ті люди, які щохвилини рятують життя громадян, щодня знаходяться на варті безпеки всього населення нашої держави, сьогодні їх день - День рятівника.

Присвятити своє життя Державній службі України з надзвичайних ситуацій - справа нелегка. Щоб гасити пожежі та ліквідувати наслідки будь якої іншої надзвичайної події, потрібна не лише висока професійність, мужність та наполегливість, а й особливе світобачення та світосприйняття.

Готовність будь-якої миті прийти на допомогу, ризикуючи власним життям - це одна з головних рис надзвичайників Дніпропетровщини.

Тож, сьогодні, з нагоди професійного свята, з дотриманням всіх карантинних вимог, проводились урочисті заходи.

З самого ранку керівництво та працівники ДСНС області побували на молебні біля каплиці ікони Неопалимої Купини, що розташована на території 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Представник духовенства привітав героїв сьогодення та зазначив, що рятувальники - це ангели-охоронці на землі та подякував ДСНСникам за їх працю.

Також, на території 1-ї державної частини міста Дніпро рятувальники провели відкриття та освячення ікони Неопалимої Купини, біля якої відразу молилися Богу за безпечне майбутнє Дніпропетровщини та країни в цілому.

Не обійшлося і без подарунків, адже сьогодні вогнеборці отримали нові аварійно-рятувальні інструменти та нагороди.

Урочисті заходи було проведено і на території найстарішої пожежної частини обласного центру. Надзвичайники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини отримали сьогодні 37 комплектів нового форменого одягу.

Тож, сьогодні рятувальники Дніпропетровщини приймають поздоровлення на свою адресу і продовжують далі стояти на варті безпеки. А найцінніший подарунок для ДСНС Дніпропетровщини – це вдячність громадян за їх нелегку роботу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (17.09.20 16:37): Поздравляю! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті