Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
07:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали підозрюваного у рейдерському захопленні одного з ринків міста

У Дніпрі затримали підозрюваного у рейдерському захопленні одного з ринків міста

58-річний фігурант організував схему захоплення ринку у м. Дніпро та залучив до свого плану інших осіб.

Державний реєстратор за підробленими документами провів незаконні реєстраційні дії у Державному реєстрі юридичних осіб, в результаті чого змінив власника і керівника ринку. У такий спосіб у 2018 році зловмисник позбавив законного власника майнових прав на об’єкт. Крім підробки документів, чоловік за допомогою найнятих людей здійснив силове захоплення ринку.

29 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області спільно із працівниками УСР в Дніпропетровській області та прокуратурою провели обшуки в адміністративній будівлі ринку, у будинку підозрюваного та місцем мешкання і роботи державного реєстратора. Поліцейські вилучили документацію та електронні носії з інформацією, що можуть бути доказами у суді.

Слідчі вручили фігуранту повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі ринок повернули законному власнику. Тривають слідчі заходи для встановлення всіх співучасників злочину.




Gorod.dp.ua на Facebook.


M.  (30.09.20 13:54): В Днепре нет рейдерства ! Відповісти | З цитатою
Респект!  (30.09.20 13:32): На фото - Главный рейдеровец на скамейке скучает, а к нему без ахтуматов боятся подойти, отхватить в рыло могут. Відповісти | З цитатою
І шо цікаво...  (30.09.20 12:30): постановою ВР №24,ст.495 ВСТАНОВЛЕНО, що місто наше називається ДНІПРО;і по-москальські ДНіПРО і латиною DNIPRO і на їдіш Дніпро, а не «днєппг», як марамої =шлємазли гнусавлять. Та й«днєпр»це не переклад назви НАШОГО міста, а басяцький сленг 70х років. ТАК НАВІЩО Ж ТУТ викручувати та перекручивати НАЗВУ НАШЩГО МІСТА? Чи й досі , живучі в УКРАЇНІ, так і не спромігся вивчити ДЕРЖАВНУ МОВУ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 6
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті