Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянин Матвій Грибков переміг на тенісом турнірі в Стамбулі

Дніпрянин Матвій Грибков переміг на тенісом турнірі в Стамбулі

Перемогою українських юних тенісистів завершився престижний Європейський тенісний турнір серед гравців до 14 років 3ої категорії, Ahmet Erguden Cup 2020 (Ахмет Ергуден кап 2020), який проходив на кортах Стамбула з 3 по 10 жовтня.

На турнірах такого рівня зазвичай беруть участь гравці з усієї Європи, а іноді навіть з Америки та Азії. Тож і це змагання не стало виключенням. Більше ніж 80 юних спортсменів з’їхалися із України, Росії, Германії, Турції, Італії, Ізраїлю, Данії, США, Великобританії, Словенії, Румунії і Казахстану. Турнір проводився серед хлопців і дівчат в одиночних і парних розрядах.

В одиночному розряді дніпрянин Матвій Грибков мав гарні шанси, але програв переможцю турніру в чвертьфіналі. А ось у парному розряді він разом з Георгієм Назаровим змогли вибороти перемогу на турнірі. Спочатку у півфіналі українці обіграли сильну пару у складі росіянина та представника країни господаря, а у фіналі зустрілися з першими сіяними на турнірі, росіянами Тимофієм Дерепаско і Філіпом Авдєєвим, де була напружена та запекла боротьба.

Наші українські хлопці цілком впевнено провели фінал і у впертій боротьбі обіграли своїх опонентів з рахунком 2-1 по партіям 6-4,2-6, а на вирішальному тай брейку виграли в підсумку 10-7.

Перемога додала рейтингу дніпровським спортсменам. А тренер Матвія Грибкова, відомий український тенісист Сергій Ярошенко вважає, що для прогресу треба рухатися вперед і постійно брати участь в різних турнірах.

Відтепер на Матвія Грибкова чекає участь у трьох змаганнях, які відбудуться у Києві. Це турнір найвищої А категорії і два Європейські турніри до 14 та до 16 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті