Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
13:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На проспекті Миру крадій намагався розібрати ліфт на металобрухт

На проспекті Миру крадій намагався розібрати ліфт на металобрухт

23 жовтня, близько 5-ї години ранку спецлінії 102 зателефонувала мешканка одного з будинку на проспекті Миру. Вона повідомила, що чує, як хтось ходить по даху. Жінка підозрює, що це крадії.

Патрульні прибули за вказаною адресою і піднялись на горище багатоповерхівки. Там вони виявили невідомого з інструментами та елементами ліфтового обладнання у наплічнику. Чоловік зізнався, що розібрав ліфт для того, щоб здати деталі на металобрухт. Задля цього він проник на горище, пролізши між секціями перил.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до Індустріального відділку поліції.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Суверен Живой Вор путин  (23.10.20 20:09): Может его на всемирное Шоу воров отправить? Відповісти | З цитатою
Безсменный Живой Вор путин  (23.10.20 17:42): По любому спившийся лифтер. Знает где медные детали. Відповісти | З цитатою
Воля  (23.10.20 14:06): Не смешите народ в лифтов ой кроме тросов и кавш по весу металла нечего сдавать. А вот некоторые жильцы и председатели осбб наполнять свои карманы денежка и ведь не зря филатов принимает активное участие и открыл программу по ремонту лифтов многоэтажок-вот вам граждане Днепра и ответ. И такие хищения будут во многих районах и домах надоже как то филе и его попличники отмыть деньги бюджетные на лифтах. Мы уже это проходили за полтора года что жильцы ходили пешком депутаты дважды оказывается ремонтировали лифт в нашем подьезде об этом даже лифт ремонт не знал. Смешно правда? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Пенсионер  (23.10.20 14:02): От мерзость!
Это он наверное так же причастен к раскурочиванию эл.оборудования лифтов и на Левобережном-2, и на Березинке.
Тунеядец, негодяй, ворюга!
Відповісти | З цитатою
Реально  (23.10.20 13:58): Нелегальные пункты приёма металла, хотя и чуть в меньшем количестве, но продолжают свою деятельность. И металлисты по прежнему тащат туда много ворованного. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті