Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині капітально відремонтували два мости

На Дніпропетровщині капітально відремонтували два мости

Третій – зараз «у роботі».

У Павлоградському районі привели до ладу дорогу Зелене-Богданівка-Богуслав. Зараз вона вже повністю з оновленим покриттям. На цьому автошляху відновили раніше зруйнований міст та капітально відремонтували другий. Тепер підрядники взялися за реконструкцію третього.

Мешканці Богданівської громади давно чекали на ремонт мостів. Один із них обвалився, інші були в аварійному стані.

Підрядники вже відновили міст, розташований між Новою Дачею та Богданівкою. Там змонтували залізобетонні «ланки» із водопропускних труб, зверху зробили насип та улаштували дорогу.

Другий міст знаходиться ближче до села Зелене. Його капітально відремонтували і з’єднали з основною дорогою.

Зараз у розпалі – роботи на третьому, біля Богданівки. Там ремонтники монтують нові конструкції.

Загальна довжина дороги Зелене-Богданівка-Богуслав – 33 км.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Джалал Гусейнов Украинец  (28.10.20 22:28): пусть на этих новых мостах поедут фуры по 20т пару месяцев - и посмотрим какое качество ремонта Відповісти | З цитатою
мда...  (28.10.20 15:54): На фото четко видно откровенно некачественный ремонт. Покрытие неравномерное по зернистости. Ближний к фотографу край вообще такое впечатление, что из мусора сделан и укатан крайне небрежно. Участок ещё толком и не эксплуатировался, а уже не ровный. Дальний правый угол - вообще такое впечатление что уже выкрышивается дорога и вот-вот будет яма.
На фоне этой халтуры виднеется старая дорога, сделанная до Большой стройки Зеленского, и которая даже по прошествии лет выглядит лучше, чем это новое недоразумение.
И это вы называете ремонтом дороги? будет же как с дорогой под Запорожьем, которая спустя 1.5 месяца после сдачи поплыла
Відповісти | З цитатою
Водитель.  (28.10.20 13:18): А когда будут ремонтировать дорогу Павлоград до границы с Харьковской обл-ью. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті