Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі сьогодні вночі міська ТВК вже завершить прийом протоколів ДВК

У Дніпрі сьогодні вночі міська ТВК вже завершить прийом протоколів ДВК

У Дніпрі сьогодні вночі міська ТВК вже завершить прийом протоколів ДВК. Комісія має прийняти бюлетені за обласну та районну в області ради з ще 80 дільниць.

А від завтра перерахують голоси на ще 11 дільницях. Потім всі протоколи передадуть в обласну та районну територіальні виборчі комісії. І візьмуться приймати пораховані бюлетені за міського голову та депутатів міськради Дніпра.

“До 6 листопада. Плюс можемо 1 день продовжити, в разі якщо будуть якісь непередбачувані обставини. Ми маємо встановити результати голосування по виборах дніпровського міського голови і депутатів Дніпровської міської ради”, - заявив член Дніпровської міської ТВК Андрій Гусак.

У міськраді вже немає черг представників дільничних виборчих комісій, як це було три дні тому. Всі приходять за талончиком. Таку систему ввели ще у понеділок. Кожен керівник ДВК реєструється і отримує свої дату і час, коли здати бюлетені.

“Все чітко, все конкретно. Є працівники, які слідкують куди сісти, куди що покласти, до чого підготуватися. Все завчасно. Все дуже добре. І я впевнена, що ми підрахували – виконали свою роботу якісно”, – поділилась голова однієї з ДВК міста Дніпро Тетяна Панченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


optimistka171717  (31.10.20 23:27): Все приходят по талончикам? Вы были там? Вы видели, как те, у кого талончик на 10 утра сдавали в полночь? А перед эти дежурили на участках, ночевали на столах и стульях в холодных, неприспособленных для сна помещениях Так охараняли бюллетни!
Таким жутким образом даже с животными не обращаются, как обошлись с членами избирательных комиссий
Многие члены комиссии с ужасом думают о предстоящем втором туре
Відповісти | З цитатою
Жрец  (31.10.20 11:52): Такого бардака город ещё не знал, а особенно хамства всяких кураторов, куча жалоб на форумах на какое-то ч... то ли в соборном, то ли в шевченковском районе. Відповісти | З цитатою
Пьяный Пенсионер  (30.10.20 23:28): Я слежу за вами. Відповісти | З цитатою
офигемши  (30.10.20 20:13): "Комиссия должна принять бюллетени за областную и районную в области совета по еще 80 участков" - что тут сказано, автор? Кто кого куда? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті